Zichtbaar jezelf zijn

Zichtbaar jezelf zijn

Altijd top of mind zijn?
Download het gratis e-book.

Werk uit je hart

Gezien en gehoord worden, zijn een basisbehoefte. Net als liefde, voeding en een dak boven je hoofd. Als je gezien wil worden, is het noodzakelijk om eerst jezelf te zien. Positionering en zichtbaarheid gaan over jouw verhaal. Je zin. In je leven, wat je drijft en de zinnen die je daaraan geeft. Zodat mensen je waarderen en voor je kiezen om wie je écht bent. Positionering uit je hart dus. Je verhaal, pitch en die ene zin waarmee je het hart van je klant verovert. Je verhaal is het fundament van je business.

Als zinmaker, sparringpartner en social selling expert help ik ondernemers en bedrijven bouwen aan een sterk merk en netwerk zodat zij groeien in hun bereik, branding en business. Ook geef ik  1 op 1 sessies aan ondernemers en werk ik op projectbasis voor bedrijven. Zo kan ik óók jou succesvol helpen groeien in je positionering, online zichtbaarheid én business.

Zichtbaar jezelf zijn voor zakelijk succes

‘Als je wilt dat mensen boodschappen bij je doen, moet je wel een boodschap hebben’ 

Agenda

Of je nu een ondernemer of een professional bent, jij bent je merk. Jouw merk. Jouw verhaal. Daarom is het belangrijk dat je gezien (en gehoord) wordt. Maar hé, dat is soms ook best heel spannend. Alle ogen op jou.

Als je wilt dat je publiek je ziet, moet je eerst jezelf zien.

Geef zinnen aan je bestaan, door eerst naar binnen te gaan. Daar schuilt de boodschap die vraagt om gehoord te worden. Vaak is dat je blinde vlek. Ik help je helder krijgen welke zin(nen) bij jou horen.

Ik geef trainingen voor bedrijven, 1 op 1 sessies voor zelfstandig ondernemers én zet storytelling in bij bedrijven.

 • Maandag 4 januari t/m 30 april
 • Donderdag 22 april
 • Dinsdag 11 mei
 • Maandag 17 mei
 • Dinsdag 18 mei
 • Donderdag 20 mei
 • Dinsdag 25 mei
 • Donderdag 27 mei
 • Project ZEST Magazine Nh1816 Verzekeringen (parttime)
 • Positioneringsessie
 • 1 op 1 sessie Vind de juiste woorden
 • Zichtbaarheidssessie
 • Positioneringskick-off
 • Brainstorm Zichtbaarder worden
 • 1 op 1 sessie Vind de juiste woorden
 • Positioneringssessie
juiste woorden vinden

Aanmelden

Wil jij ook next level in je positionering en online zichtbaarheid? Meld je aan voor:

Storytelling

Wil jij de betrokkenheid bij je merk of bedrijf vergroten? Wil je dat je publiek weet waar jij voor staat? Wil jij een stevig fundament voor je business, zo’n eentje waar je je marketing op kan bouwen? Breng je verhaal in je business. Ga voor de ‘why-factor’ van Simon Sinek. Alleen zo voelt je (potentiële) klant je oprechte intentie. Vind jij het lastig om jezelf te positioneren? Of vind je het lastig om de juiste woorden te vinden? Ik ben er voor je. Samen pakken we de kansen die je nu misschien laat liggen. Want, als je publiek online is, is dat de plek om je vuur te ontvlammen en te verspreiden.

Het is mijn brandend verlangen duizenden mensen aan te zetten te doen wie zij zijn. Ik wil je inspireren en aanmoedigen op te staan voor wie jij bent. Want de gelukkigste versie van jezelf, ben je namelijk zelf. Jij bent je bedrijf. Gelukkig ondernemen doe je door je pure zelf te zijn. Durf jezelf daarom te laten zien. En horen. In jouw verhaal schuilen inzichten waar je anderen mee kan helpen. Over die hobbel heen. Zoals jij de hobbel al hebt genomen. Ik moedig je aan het lef en gevoel te hebben dat je er mag zijn. Ik help je uit de mist van je missie en geef woorden en voeding aan je vuur, vibe en verhalen, zodat jij vol energie jouw vuur leeft en verspreidt.

Mieke Verhoef
Mieke Verhoef

Inspiratiegesprek

Ontdekken hoe jij je positie in kan nemen? Neem contact op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek. Dan zoomen we in op jouw vraagstukken en geef ik je popcorn voor inzichten en ideeën.

Ik laat de power en positiviteit in je marketing en mindset stromen zodat je succesvol groeit in online zichtbaarheid, zelfvertrouwen en in je business.

Mieke Verhoef

Ik ben Mieke Verhoef (1983). Zinmaker. Ik geef bedrijven en ondernemers zin(nen) voor hun vuur, vibe en verhalen als sparringpartner, stortyteller, LinkedIn-trainer, social selling expert én freelance journalist. Mijn journalistieke achtergrond en ruime ervaring in de contentmarketing zet ik in voor de positionering van bedrijven, hun medewerkers en ondernemers zodat zij succesvol groeien in bereik, branding en business.

Storytelling Mieke Verhoef, Foto: Marleen Bos

© Copyright - Mieke Verhoef