Als je iets wilt vertellen, moet je wel een verhaal hebben

Personal branding gaat over jou

Mieke Verhoef storytelling

Verhalen verbinden

Zakelijk succesvol en vol zelfvertrouwen top of mind zijn, ga er maar aan staan. Want hóe doe je dat? Het is best spannend, toch? Jezelf positioneren. Jezelf laten zien. Je boodschap de wereld in slingeren en daarmee klanten aantrekken. Ho, wacht even… zei ik ‘boodschap’? Hoe staat het eigenlijk met jouw boodschap? Heb jij een kloppend verhaal waarmee je een duidelijke positie inneemt? Personal branding en klanten aantrekken gaat over jou. Over jouw verhaal. Het is je fundament voor je business. Het fundament waarop je je merk bouwt, je aanbod maakt en klanten aantrekt.

Personal branding

Positionering en personal branding gaan over jou. Niemand doet het op jouw manier. Je bent niet anders. Je bent uniek. Jouw manier is jouw verhaal. Het is de reden waarom je doet wat je doet. Je verhaal als kapstok voor al je social media updates. Je verhaal voor je profieltekst op LinkedIn. Een verhaal waar je klant op ‘aan’ gaat. Een verhaal dat verbindt. Je verhaal als onderdeel van de reis die je maakt. Een verhaal dat klopt. Omdat het vanuit je hart komt. En waarmee je raak schiet in het hart van je klant. 

Mieke Verhoef
Storytelling

Stel je voor…

‘Wie zit er nu op mij te wachten?’, het is zomaar een belemmerende overtuigingen die je belemmert in je groei. Positie innemen helpt je enorm groeien. Zakelijk, maar ook zeker persoonlijk. Ik help je groeien, in:

 • Energie
 • Zelfvertrouwen
 • Zichtbaarheid
 • Zakelijk succes
 • Persoonlijke groei

Kampvuureffect

Ik daag je uit positie in te nemen en te kiezen voor je ware ik. Als jij je doelgroep iets wil vertellen, werk dan aan je verhaal. Verhalen verbinden. Dit gaat terug naar de oudheid. Een knapperend vuur omringd door mensen. Bij het kampvuur werden verhalen doorgegeven. Van stamhoofd naar zonen. Een aanbieding vergeten mensen. Verhalen niet. Wil jij het kampvuureffect? Breng vuur in je verhaal. Ik ben er voor je.

Personal branding voor ondernemers

Storytelling

Zakelijk succesvol en consistent top of mind zijn begint bij je verhaal. Vuur in je verhaal brengt vuur in je business en jezelf. Het helpt je staan voor je wie je bent. Geeft houvast en een bak vol zelfvertrouwen. Terug naar de basis dus, als je wilt groeien.

Hoe dan?

Wat je nodig hebt is:

 • Je pitch
 • Een sterk LinkedIn-profiel (LinkedIn-tips)
 • Format voor je online zichtbaarheid (persoonlijke contentkalender)

En precies dit is waar jij en ik samen mee aan de slag gaan in de personal branding sessie voor ondernemers:

 • We duiken in je positionering
 • Je maakt je pitch
 • Je scherpt je LinkedIn-profiel aan
 • We gaan aan de slag met online zichtbaarheid voor het komende kwartaal

Ik ben er voor je. 3 Videosessies en een live 1 op 1 dag. Deze sessies en complete dag zijn voor jou. Een cadeau voor jezelf, je business, zichtbaarheid én zelfvertrouwen.

Ga next level

Wil jij iets te vertellen hebben aan je publiek? Wil jij vuur in je verhaal? Jezelf kwetsbaar opstellen om nog krachtiger te worden? Klanten aantrekken vanuit je hart? Klanten die specifiek voor jou kiezen? Zakelijk succesvol en (vol zelfvertrouwen) top of mind zijn? Ik geef zuurstof aan het vuur in je verhaal, zodat jij en je business volop on fire gaat. Ik help je next level.

© Copyright - Mieke Verhoef