Blogs schrijven, onderwerpen, haakjes en invalshoeken bedenken: als freelance blogger is dat precies waar ik je graag mee help.

Blogs schrijven, onderwerpen, haakjes en invalshoeken bedenken: als freelance blogger is dat precies waar ik je graag mee help.

Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven om vaker blogs te posten, meer content te creëren, beter gevonden te worden en de verbinding met je klant te versterken: welke online ondernemer wil dat niet? Maar, heb je er ook de capaciteit voor? Ik wel. En ik heb een journalistieke achtergrond. Je snapt, inhaken op actualiteiten is mijn tweede natuur.

Bloggen uitbesteden

Blogs uitbesteden aan een freelance blogger is prettig als je zelf geen capaciteit of inspiratie hebt om met regelmaat blogs te schrijven en te posten. Brainstormen over onderwerpen, haakjes vinden, relevante invalshoeken bedenken en blogs schrijven: als freelance blogger is dat precies waar ik je graag mee help.

Freelance blogger

In blogs breng ik SEO, relevantie en actualiteit samen. Ik maak blogs binnen jouw magic spot. Gericht op verbinding, vindbaarheid en actualiteit. Kies voor regelmaat, relevante blogs en online groei. Het zijn de voordelen van werken met een freelance blogger. Hier kan ik je als freelance blogger bij helpen:

  • Gastblogs schrijven, perfect voor linkbuilding
  • SEO-blogs schrijven, uiteraard binnen jouw magic spot
  • Brainstormen over blogonderwerpen, inhakers en invalshoeken
  • Opstellen contentplanning
  • Online zichtbaarheid vergroten

Blogabonnement

Blogs laten schrijven? Kies voor een blogabonnement. Het ritme bepaal je zelf. Wil je elke maand of elke week een blog? De keuze is aan jou. Ik werk met 3 verschillende blogabonnementen:

Bloggen basis

Het centrale zoekwoord en de informatie heb je. Alleen geen capaciteit om zelf een goed SEO-blog te schrijven. Ik doe het dagelijks en kan het ook voor jou doen. Inclusief title, meta en tot 700 woorden.

Bloggen medium

Je hebt het centrale zoekwoord. De inhoudelijke informatie en de capaciteit ontbreken. Ik ga achter de informatie aan en schrijf een goed SEO-blog tot 700 woorden voor je, uiteraard inclusief title en meta.

Bloggen compleet

We plannen een brainstorm, daarna maak ik een planning vol relevante onderwerpen. Jij levert de inhoudelijke informatie aan. Ik schrijf de blogs tot 700 woorden, inclusief title en meta.

Blogabonnement op maat

Een blogabonnement op maat samenstellen? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we samen wat ik voor jou als freelance blogger kan betekenen.

Groeigesprek

Nieuwsgierig of heb je vragen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend groeigesprek. Dan bespreken we jouw wensen en vertel ik je meer over blogs laten schrijven. Zo kun je bloggen met een gerust gevoel uitbesteden aan een specialist.

© Copyright - Mieke Verhoef