Ik help jou groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten

Succesvol online zichtbaar zijn

Mieke Verhoef

Mieke Verhoef is zo’n typetje met een enorme drive. Veel ballen in de lucht en ze wil je altijd helpen. Ook als je vraag niet direct verband houdt met haar werk. Maar als je Mieke om hulp vraagt, doe dat dan voor die dingen waarin zij uitblinkt. Dan heb je namelijk de best part of her. Uitblinken doet zij in mensen inspireren. Door muren heen te breken en over de drempels te stappen. De schroom van je af te schudden en je heldencape om te slaan. Ze inspireert je om te gaan staan voor wie jij bent. Vol trots. En dat te uiten. Online. Op je website. En je social media kanalen. Zodat jij vanuit je hart en het DNA van je merk je publiek online raakt. Je ideale klant blijvend boeit, beweegt en verbindt. 

Mieke Verhoef
Workshop bloggen Mieke Verhoef

Rust en resultaat door regelmaat

Mieke heeft een creatieve geest. Ze is vindingrijk. Dat zorgt voor veel popcorn in haar hoofd. Daarom weet Mieke als geen ander hoeveel rust (en resultaat) het ritme van een gestructureerde contentplanning geeft. Natuurlijk maakt zij die ook voor je. Inclusief inspiratie voor je updates. Want ideeën poppen bij haar op als popcorn. De rust die jij door de contentplanning en de inspiratie voor je updates krijgt, is voor jou enorm prettig. Want zo kan jij je ten eerste volop focussen op je business. Op dat wat jij graag doet. En, ook niet geheel onbelangrijk, vanuit rust sta je toch een stuk beter op de foto’s en video’s die je online deelt.

Zelfverzekerd online groeien

Groeien in zelfvertrouwen is daarin belangrijk. Door weerstand groei je. Mieke weet dat (inmiddels). Heeft het pad bewandeld. Heeft zich vanuit een achtergrond waarin ze niet werd gezien en zich volop aan situaties aanpaste, ontwikkeld tot waar ze nu staat. Zelfbewust en met een gezonde lifestyle. Regelmatig hoor je haar roepen: ‘Show up!’. Het heeft haar veel gebracht. En dat gunt ze jou ook.

Dit is Mieke’s hart. Geven en helpen vanuit je essentie, dat is wat Mieke als contentstrateeg en contentspecialist doet en waar zij jou graag bij helpt. Je merk afpellen naar de essentie en je van daaruit door opMERKelijke content laten groeien.

Contentstrateeg

Haar persoonlijke groei en alle kennis en ervaring die zij opdeed als journalist, contentspecialist, seo-copywriter en contentstrateeg brengt zij nu samen in haar werk. Maar zo noemt zij dat dan weer niet. Mieke verwijst hiervoor naar de uitspraak van Mahatma Gandhi: ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’.

A-spelers

Mieke brengt contentmarketing en mindset samen. Ervaring deed zij voornamelijk bij A-spelers op. Het is haar oprechte intentie om jou sterker te maken in je online positionering. Dat doet zij via 1 op 1 sessies voor ondernemerstoffe interim klussen én vol liefde en overgave voor vrouwelijk ondernemers. Haar ervaringen en groei geeft ze graag door.

Mieke Verhoef

Durf jij het?

Zij hoort namelijk veel vrouwelijke ondernemers hetzelfde zeggen. Een opmerking uit angst. Een belemmerende gedachte:

‘Steeds zelf met mijn foto en video op Instagram, LinkedIn en Facebook, moet dat nu echt? Ik vind dat zó spannend ‘.

Claim je online podium

Natuurlijk mag je het spannend vinden. Maar denk ook: het is nodig. Denk aan alle online kansen die je anders laat liggen. Mieke zegt altijd:

Als je klant tijd doorbrengt op social media, dan is dat de plek om je te laten zien.

Mieke Verhoef

Magic spot

Mieke gelooft in verbinding. In content die vanuit jouw hart, product, oplossing en merkwaarden inspeelt op de problemen, behoeften en vragen van jouw doelgroep. Want daar ligt de magic spot. De verbinding. Het zaadje voor jouw online groei.

Claim daarom je online podium vanuit je oprechte intentie. Mieke weet als geen ander hoe spannend het is om je podium te pakken. Zij weet ook als geen ander hoe geweldig het is om door die weerstand te breken. Dat maakt Mieke tot dé specialist om jou te helpen zelfverzekerd je online podium te claimen. Het resultaat is jouw positiviteit. Jouw kracht. Jouw groei.

Groeigesprek

Wil jij ook online je podium pakken? Wil jij online zelfverzekerd volop zichtbaar zijn, vanuit je hart en merkwaarden verbinden en groeien in klanten? Dat kan!

Vraag een gratis groeigesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Interim communicatiespecialist

Wil jij als bedrijf je online communicatie naar een hoger niveau tillen? Heb je communicatievraagstukken waar je extra energie voor kan gebruiken? Neem gerust contact met Mieke op om je vraagstukken en de mogelijkheden te bespreken.

Als contentstrateeg, tekstschrijver, contentspecialist en seo-copywriter is Mieke breed inzetbaar. Zo deed zij onlangs o.a. de hoofdredactie voor een ledenmagazine, dook zij in de online positionering, stelde zij de online corporate communicatiestrategie op en maakte zij een social media planning. Dit alles binnen één interim opdracht.

Mieke Verhoef
© Copyright - Mieke Verhoef