Ik voed jouw vuur, vibe en verhalen

Online warme leads aantrekken

Mieke Verhoef

Zo’n type met een enorme drive en een flinke dosis positiviteit, dat ben ik. Veel ballen in de lucht en ik wil je altijd helpen. Ook als je vraag niet direct verband houdt met mijn werk. Maar als je mij om hulp vraagt, doe dat dan voor die dingen waarin ik uitblink. Dan heb je namelijk the best part of me. Uitblinken doe ik in mensen inspireren. Door muren heen te breken en over de drempels te stappen. De schroom van je af te schudden en je heldencape om te slaan. Ik inspireer je om te gaan staan voor wie jij bent. Vol trots. En dat te uiten. Online. Op je website. En je social media kanalen. Zodat jij vanuit je hart en je merk-DNA je publiek online raakt. Een sterk merk én netwerk bouwt en daarmee warme leads aantrekt. 

Mieke Verhoef
Freelance journalist

Rust en resultaat door regelmaat

Ik heb een creatieve geest. Ben vindingrijk. Dat zorgt voor veel popcorn in mijn hoofd. Daarom weet ik als geen ander hoeveel rust (en resultaat) het ritme van een gestructureerde contentplanning geeft. Natuurlijk maak ik die graag met je. Inclusief inspiratie voor je updates. Want ideeën poppen bij mij op als popcorn. De rust die jij door de contentplanning en de inspiratie voor je updates krijgt, is zó enorm prettig. Want zo kan jij je ten eerste volop focussen op je business. Op dat wat jij graag doet. En, ook niet geheel onbelangrijk, vanuit rust claim je toch fijner je online podium.

Show up!

Groeien in zelfvertrouwen is daarin belangrijk. Door weerstand groei je. Ik weet dat (inmiddels). Heb dat pad bewandeld. Heb mij vanuit een achtergrond waarin ik niet werd gezien en mij als een ware kameleon aan situaties aanpaste, ontwikkeld tot waar ik nu sta. Zelfbewust, vol energie  en met een gezonde lifestyle. Regelmatig hoor je mij roepen: ‘Show up!’. Door te zijn wie je écht bent en weten dat je goed bent zoals je bent, sta je vol in je cirkel van kracht en zelfvertrouwen. En daarmee ben je een magneet voor je droomklanten. De transitie heeft mij enorm veel gebracht. Dat gun ik jou ook. 

Dit is mijn hart. Geven en helpen vanuit je essentie, dat is wat ik als social selling expert en contentstrateeg doe en waar ik jou graag bij help. Je merk afpellen naar de essentie en je vanuit je hart laten groeien. Dat is dé formule waarmee je vanuit je hart verbindt en warme leads aantrekt. 

Storyteller

Mijn persoonlijke groei en alle kennis en ervaring die ik opdeed als journalist, contentspecialist, seo-copywriter en social selling expert breng ik nu samen in mijn ‘werk’. Maar ‘werk’ vind ik zo niet-treffend. Jou helpen groeien, in branding, bereik en business doe ik vanuit mijn hart. Mahatma Gandhi slaat met zijn quote voor mij de spijker op de kop: ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’.

A-spelers

Ik breng je merk-positionering, marketing en mindset samen. Ervaring deed ik op bij A-spelers op. Het is mijn oprechte intentie om jou sterker te maken in je online positionering. In je personal branding. Ik wil je helpen groeien in merk én netwerk, zodat je warme leads aantrekt en je publiek jou ziet als de ‘go-to-person’.

Aanbod

Dat doe ik door Vind de juiste woorden waarin ik je begeleid in je positionering, verhaal en online zichtbaarheid, maar ook via LinkedIn-trainingen, freelance journalist én ik denk als sparringpartner vol energie met je mee (en ja, ik houd je ook zeker een spiegel voor).

Mieke Verhoef

Durf jij het?

Ik hoor veel ondernemers (en ook zeker professionals) hetzelfde zeggen. Een opmerking uit angst. Een belemmerende gedachte:

‘Steeds zelf met mijn foto en video op Instagram, LinkedIn en Facebook, moet dat nu echt? Ik vind dat zó spannend ‘.

Claim je online podium

Natuurlijk mag je het spannend vinden. Maar denk ook: het is nodig. Denk aan alle online kansen die je anders laat liggen.

Als je klant tijd doorbrengt op social media, is dat de plek om je te laten zien.

Mieke Verhoef

Magic spot

Ik geloof in verbinding. In verhalen die vanuit jouw hart, product, oplossing en merkwaarden inspelen op de problemen, behoeften en vragen van jouw niche. Want daar ligt de magic spot. De verbinding. Het zaadje voor jouw online groei.

Claim daarom je online podium vanuit je oprechte intentie. Ik weet als geen ander hoe spannend het is om je podium te pakken. Maar tegelijkertijd weet ik ook als geen ander hoe geweldig het is om door die weerstand te breken. Dat maakt mij tot dé specialist om jou te helpen met zelfvertrouwen je online podium te claimen. Het resultaat is jouw positiviteit. Jouw kracht. Jouw groei. Persoonlijk én zakelijk.

Inspiratiegesprek

Wil jij ook je podium pakken? Je vuur vertalen naar verhalen? Een publiek voor je verhalen? Een pakkende boodschap, zodat mensen bij jou hun boodschappen komen doen? Verbinden vanuit je vuur? Een lekkere vibe in je business? Dat kan! Ook jij mag gezien en gehoord worden. In een gratis inspiratiegesprek  geef ik je aantal inzichten.

Mieke Verhoef

© Copyright - Mieke Verhoef