Ik voed jouw vuur, vibe en verhalen

Ik voed jouw vuur, vibe en verhalen

Mieke Verhoef

Zo’n type met een enorme drive en een flinke dosis positiviteit, dat ben ik. Uitblinken doe ik in mensen inspireren. Door muren heen te breken en over de drempels te stappen. De schroom van je af te schudden en je heldencape om te slaan. Ik inspireer je om te gaan staan voor wie jij bent. En dat te uiten. Offline. In je magazine. Online. Op je website en je social media kanalen. Zodat jij vanuit je hart en je merk-DNA je publiek raakt. Een sterk merk én netwerk bouwt en daarmee warme leads aantrekt. 

Mieke Verhoef
Mieke Verhoef -Foto: Marleen Bos

Maak óók het verschil

Laten we eerlijk zijn. Je bent niet de enige ondernemende financieel dienstverlener. In mijn optiek is dat maar goed ook. Want je kunt niet alles voor iedereen doen. Liever vanuit je flow meer impact maken voor een groep specifieke klanten dan op je automatische piloot middelmatig werken voor gemiddelde klanten. Eens? Dan is het zaak dat klanten voor je kiezen om wie je bent niet om wat je doet (daarvoor zijn er genoeg andere adviseurs en dienstverleners). Deze drie stappen helpen daarbij:

  1. Helderheid: waar wil jij bekend om staan (en waarom)?
  2. Strategie: de juiste strategie neerzetten om echt impact te maken.
  3. Eigenheid: draag uit waar je voor staat zodat je de juiste klanten aantrekt.

Ik was behoorlijk onzeker…

Groeien in zelfvertrouwen is daarin belangrijk. Door weerstand groei je. Ik weet dat (inmiddels). Heb dat pad bewandeld. Heb mij vanuit een achtergrond waarin ik mij als een ware kameleon aan situaties aanpaste, ontwikkeld tot waar ik nu sta. Zelfbewust, vol energie  en met een flinke portie positiviteit. Door te zijn wie je écht bent en te weten dat je goed bent zoals je bent, sta je vol in je cirkel van kracht en zelfvertrouwen. En daarmee ben je een magneet voor je droomklanten. De transitie heeft mij enorm veel gebracht. Dat gun ik jou ook. 

Storyteller

Mijn persoonlijke groei en alle kennis en ervaring die ik opdeed als journalist, contentspecialist, seo-copywriter en social selling expert breng ik nu samen in mijn ‘werk’. Maar ‘werk’ vind ik zo niet-treffend. Jou helpen groeien, in branding, bereik en business doe ik vanuit mijn hart. Mahatma Gandhi slaat met zijn quote voor mij de spijker op de kop: ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’.

A-spelers

Ik breng je merk-positionering, marketing en mindset samen. Ervaring deed ik op bij A-spelers , zoals De Goudse, Nh1816, OHRA en Geldmaat. Het is mijn oprechte intentie om jou sterker te maken in je positionering, zichtbaarheid, personal branding en mindset zodat jij je publiek raakt vanuit je hart en mensen met je willen werken om wie je bent.

Dit is mijn verhaal

Ik voelde het ook, het vuur diep in mij. Paste mij als jong meisje als een ware kameleon aan mijn omgeving aan. En bleef dat doen. Ik raakte mezelf kwijt. Na een lange zoektocht, een studie journalistiek, flinke ervaring in de (online) marketing en veelvuldige coaching, weet ik nu dat ik in die tijd mijn gift ontwikkelde. Ik kan je de woorden teruggeven die je zoekt en die verpakken in een scherpe boodschap en een goed verhaal. Zodat jij uiting kan geven aan wie je diep van binnen bent en daarmee van betekenis bent voor anderen. Mijn vuurtje is een vlam geworden. Van het kaliber Olympisch vuur. Mijn vuur blijft on fire. Omdat ik de duizenden mensen wil aanmoedigen zichzelf te zijn en te laten zien. Je hoeft je niet aan te passen aan anderen. Pas je aan aan jezelf. Doe wie je bent. Ben je waanzinnige eigenzinnige jij!

Benieuwd hoe ik veranderde van het verstoppende meisje naar mijn zichtbare zelf? Dit is mijn verhaal.

Verhaal Mieke Verhoef

Inspiratiegesprek

Wil jij ook je podium pakken? Je vuur vertalen naar verhalen? Een publiek voor je verhalen? Een pakkende boodschap, zodat mensen bij jou hun boodschappen komen doen? Verbinden vanuit je vuur? Een lekkere vibe in je business? Dat kan! Ook jij mag gezien en gehoord worden. In een gratis inspiratiegesprek geef ik je aantal inzichten.

© Copyright - Mieke Verhoef