New Business Storytelling

Een waanzinnig verhaal zodat klanten moeiteloos voor jou kiezen.

New Business Storytelling

Mieke Verhoef

New Business Storytelling

Van niet de juiste woorden kunnen vinden en met hagelschieten naar een sterk verhaal waardoor klanten moeiteloos voor jou kiezen. Of, om het plat te slaan: van onzin naar zin.

Stel jij jezelf vragen als: ‘Hoe vertel ik in één zin op een feestje of netwerkbijeenkomst wat ik doe?‘, ‘Ik weet niet hoe ik mij in de markt moet zetten?’, ‘Wat is nu eigenlijk mijn boodschap en welk verhaal hoort daarbij?’, ‘Wie is mij ideale klant?’, ‘Ik wil zichtbaarder zijn maar ik weet niet hoe?’ en ‘Hoe zorg ik ervoor dat klanten voor mij kiezen?’. Ontdek de zin en zinnen in jezelf zodat jij doet, vertelt en laat zien wie je écht bent waardoor klanten je waarderen en kiezen om wie je bent.

Voor wie

New Business Storytelling is voor ondernemende coaches, experts en ervaringsdeskundigen met een maandomzet tussen de 2.000 en 10.000 euro die van betekenis willen zijn, die voelen dat zij iets te doen hebben, hun boodschap de wereld in willen slingeren en zichzelf ijzersterk in de markt willen zetten maar de juiste woorden daarvoor niet kunnen vinden. Je bent al begonnen, maar voelt dat het scherper kan. Sterker ook. Het is tijd om de lead te nemen zodat je droomleads aantrekt.

Je wilt zinvol ondernemen

Ondernemen doe je omdat je iets te doen hebt. Je staat er ergens voor, jouw visie, jouw manier. Anders was je wel in loondienst gebleven. Je wilt doen wie je bent, want je hebt iets uit te dragen. Maar het komt er nog niet lekker uit.  Je moet er nog teveel voor werken.

Als je doet wie je bent, hoef je nooit te werken

Je hebt wel klanten, leuke ook wel. Maar je zegt ook ‘ja’ tegen een opdracht, terwijl je diep in je een keiharde ‘nee’ hoort. Maar hé, die omzet is toch lekker. Je doet niet helemaal wie je wil zijn. Dat merk je ook in je updates. Je post wel, maar er zit geen lijn in. Dat merk je ook bij een kennismaking. Of het nu een feestje of een netwerkevent is. Als mensen vragen wat je doet, vertel je veelal een wat lang verhaal. voorstelrondje. Het kan anders. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Waarin jij niet je klant de hoofdrolspeler is en je agenda bepaalt, maar JIJ. Word weer de hoofdrolspeler in je verhaal, je business, je leven.

Dit is de shift die je moet je maken als je wil groeien in je business en je gelukkigste zelf. Dat begint met nee-zeggen tegen wat je niet meer wilt en een dikke vette ‘JA’ tegen hart. Dit is positioneren vanuit je hart. Dat is New Business Storytelling. Je hebt een keuze. Blijf jij hangen of pak je door?

Kies, focus en shift. Ga voor jouw gelukkigste zelf. Ook in je business.

Zinvol ondernemen
Mieke Verhoef

Hoe zou het zijn als…

Naar een succesvolle zinvolle business zodat veel meer klanten voor je kiezen om wie je bent en niet langer ‘ja-zeggen’ tegen die opdrachten waar je hart ‘nee’ tegen schreeuwt. Je weet dat je het in je hebt. Maar je mist de tools om er te komen. Het is ook veelal je blinde vlek. En zoals dat gaat met blinde vlekken, die zie je zelf niet.

Daarom heb je een expert nodig. Iemand die met dit bijltje heeft gehakt, net als jij ook van betekenis wil zijn en een verhaal heeft. Maar anders dan jij een expert is storytelling, online zichtbaarheid, mindset en leiderschap. Een expert die jou begrijpt en van wie je kan leren.

Zodat ook jij:

 • Vol zelfvertrouwen online zichtbaar bent waardoor je vol vuur je boodschap deelt en je woest aantrekkelijk bent voor je klanten.
 • Scherp neerzet en uitdraagt wat je écht waardoor je recht op je doel afgaat en sneller resultaat bereikt.
 • Een waanzinnig verhaal en aanbod hebt zodat moeiteloos klanten voor je kiezen om wie je écht bent.
 • Supergoed zichtbaar bent op sociale media en klanten onmogelijk om je heen kunnen.
 • Keer op keer profiteert van je verhaal en die lekkere slagzin waardoor klanten voor je blijven kiezen.
 • Een succesvolle zinvolle business runt en je de vrijheid voelt waar je zo naar verlangde waardoor je nóg aantrekkelijker bent voor klanten.

’Verander je verhaal en je verandert je werkelijkheid’

De zin en zinnen in jezelf ontdekken, kan je niet alleen. Je blinde vlek zie je namelijk niet. Je hebt iemand nodig die je scherpe vragen stelt, spiegels voorhoudt, coacht en je woorden vangt voor een scherpzinnig verhaal,  je boodschap, je zichtbaarheid en je strategie. Daarom doen we dit samen.

Ik begeleid je intensief zodat jij:

 • Vol zelfvertrouwen ijzersterk je positie inneemt
 • Ontdekt en verwoordt wat je écht wilt
 • Een waanzinnig verhaal en onweerstaanbaar aanbod hebt waar je klant op ‘aan’ gaat
 • Een dichtgetimmerd kwartaalplan voor je online zichtbaarheid hebt (en dé truc kent zodat jij je volgende kwartaalplannen slim en snel zelf maakt)
 • Opstaat voor wat je te doen hebt en duidelijk op je doelen afgaat (en die bereikt)

Samen veranderen we het verhaal dat jij jezelf vertelt naar een sterk verhaal voor de buitenwereld, zodat jij werkt met een verhaal dat voor je werkt. Dat is New Business Storytelling.

New Business Storytelling
Mieke Verhoef

Inhoud New Business Storytelling

6 Maanden ga je in een kleine groep aan de slag. Je krijgt mijn intensieve begeleiding met persoonlijke aandacht waarin we volop sparren en werken aan je positionering zodat je de zin en zinnen in jezelf sterk neerzet.

Persoonlijk strategiegesprek

De kick off van waar je nu uithangt en waar je onderweg naartoe bent: je eigenzinnigste jij. Je krijgt direct een aantal inzichten.

6 Fysieke bijeenkomsten

Met elke maand een ander thema waarmee je in een kleine groep gelijkgestemden aan de slag gaat. Tijdens deze bijeenkomsten werk je aan je mindset, missie, verhaal, aanbod, zichtbaarheid én je persoonlijk leiderschap. Zes bijeenkomsten waarin ik je vuur volop aansteek zodat je vol inspiratie en next steps naar huis gaat.

6 Online coachingscalls (1 op 1)

Zodat je tussen de bijeenkomsten door scherp blijft, je vragen kan stellen en we 1 op 1 sparren over jouw zin, je positionering en je verhaal.

Zin om te proosten!

Je diepste zelf tot uiting brengen, dat is waar je na New Business Storytelling klaar voor bent. Je sluit een onvergetelijke reis in jezelf af. Je bent klaar om van binnen naar buiten te gaan. Anderen in je bubbel mee te nemen. Want je hebt een goed verhaal. Je hebt je zin en zinnen helder. Je bent klaar voor je grote show up waardoor je publiek niet om je heen kan en klanten moeiteloos voor je kiezen. Daar proosten we op! Met een bubbel ;).

Exclusieve persoonlijke begeleiding

Je krijgt mijn exclusieve persoonlijke begeleiding. Ik ben er voor je. Samen werken we aan we jouw zin en zinnen om je eigenzinnige zelf uit te dragen en vol power te vertalen naar resultaten zodat jij je succesvolle zelf bent én blijft. 

Vind de juiste woorden
© Copyright - Mieke Verhoef