ExpoSURE

Word je de #1 onvervalste verschilmaker voor je markt

ExpoSURE

Word je de #1 onvervalste verschilmaker voor je markt

Zichtbaarder zijn meer exposure Mieke Verhoef foto Marleen Bos

ExpoSURE

Je voelt dat iets te doen hebt. Je wilt een verschil maken en je naamsbekendheid vergroten. Maar ook zichtbaarder zijn, social media krachtiger inzetten en steeds meer ondernemen vanuit je essentie. Je wilt die volgende stap zetten, maar je mist de juiste strategie.

In ExpoSURE ontdek je jouw groeikansen én heb je mij als sparringpartner. Ik wijs je op je potentieel en op je blinde vlekken. Samen stippelen we jouw merkstrategie uit en maken we je aanvalsplan waarmee je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroot.

Vergroot je naamsbekendheid en zichtbaarheid

Zeg financieel dienstverlener…

Er is nogal wat aan de hand in de branche. Overnames domineren, de economie verandert en het imago is ook niet al te rooskleurig. Dat raakt jou ook. De paradox is dat de behoefte aan financieel advies groeit (en het aanbod steeds kleiner wordt) maar het huidige imago van de branche verhoogt de drempel.

Dit is dé kans om in het gat te springen en het vertrouwen, je naamsbekendheid en zichtbaarheid op te schroeven. Dat voel jij ook.

Maak het verschil

Als je het imago van de branche wil verbeteren en het vertrouwen van de klant wil winnen, is het zaak aan de slag te gaan met je eigen imago. En dat hoef je niet alleen te doen. Mijn jarenlange kennis en ervaring in de verzekeringsbranche, marketing en journalistiek zet ik ook voor jou in, zodat ook jij het verschil maakt en klanten en medewerkers voor je kiezen om wie je bent. Voor jouw rol van betekenis.

Focus

Je wilt er toe doen. Meer en meer ondernemen vanuit je essentie. Je bent commercieel maar wilt ook volop van betekenis zijn. En misschien, is dat laatste nog wel belangrijker voor je. Omdat je weet dat je iets te doen hebt, het voelt als je verantwoordelijkheid. Alleen vind je het lastig om de juiste woorden te vinden.

Je weet dat je pas je naamsbekendheid kunt vergroten als de basis goed staat. Daarom is het zaak terug te gaan naar je essentie. Alleen kan je soms zo in je bedrijf zitten, dat het lastig voor je is om uit te zoomen en te verdiepen. Je hebt iemand nodig die je scherpe vragen stelt, spiegels voorhoudt en zinnen geeft aan wat je voelt en bedoelt. 

Op dit punt is het moeilijk gelijkgestemden te vinden met wie je kan sparren en die je helpen groeien. Die net als jij groeigericht zijn, die positieve energie hebben en van betekenis willen zijn.

Daarom duiken we samen in je essentie, vergroten we je naamsbekendheid en werken aan je rol van betekenis zodat je meer en meer klanten kan helpen groeien. Dat is ExpoSURE. Zeker zichtbaar jezelf zijn, vanuit je essentie voor meer oprechte verbinding en naamsbekendheid.

zichtbaarder zijn exposure mieke verhoef (foto: Marleen Bos)

ExpoSURE

Dit krijg je allemaal:

Persoonlijk strategiegesprek

De kick off van waar je nu uithangt en waar je onderweg naartoe bent.

Essentiesessie

Waarin we duiken in je missie, visie en merkverhaal. Die laatste is overigens ook perfect voor je ‘over-mij’-pagina op je website.

LinkedIn-training

Het spel van LinkedIn succesvol spelen, een strak profiel neerzetten waarin ook je essentie doorklinkt, je publiek inspireren én je mindset sterken. Je leert hoe je zelfverzekerd zichtbaar bent én klanten aantrekt via LinkedIn.

Social media plan

Hoe lekker is het om je 90-dagen zichtbaarheidsplan te hebben? Exact. In deze sessie maken we je social media plan zodat je volop zichtbaar bent vanuit je essentie en niet meer denkt: ‘Wat moet ik nu weer posten?’. Een van de vele belemmerende overtuigingen die we in ExpoSURE van tafel vegen.

Fotoshoot

Zeker zichtbaar jezelf zijn, gaat ook over jezelf laten zien. Daarom vieren we de afsluiting van ExpoSURE met een fotoshoot mét styliste waarin we je merkverhaal en visuele branding samenbrengen. Handig voor bij je LinkedIn-updates ;).

Vergroot je impact

Deze periode ben ik er exclusief voor je. Om te sparren over LinkedIn, die social media berichten bijvoorbeeld, maar ook voor die peptalk om te blijven gaan. Een idee toetsen? Even sparren? We schakelen snel!

Ik help je om te blijven kiezen vanuit je essentie zodat je vol focus bouwt aan je betekenis en je plezier. Aan je zin! Ik houd je spiegels voor en daag je uit, geef je (z)inspiratie en scherp aan als dat nodig is.

ExpoSURE is niet voor iedereen. Ik ben er voor die ondernemende adviseurs en vakidioten die hun leiderschap omarmen, verantwoordelijkheid nemen en van betekenis willen zijn. Ik ben er voor jou als jij vanuit je rol van betekenis de wereld mooier wil maken.

Mieke Verhoef zichtbaarder zijn meer exposure (foto: Marleen Bos)
Zonder zelfkennis ben je een kennis van jezelf - Mieke Verhoef

Show up!

Je wilt het vuur dat je in voelt verder aanwakkeren, meer zuurstof geven en je warmte en licht voor een steeds groter publiek verspreiden. Daarom is het tijd om op te staan en je naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten. Maar het is ook onbekend voor je. En op dit niveau begrijpt niet iedereen je.

Daarom heb je een sparringpartner nodig. Iemand die met dit bijltje heeft gehakt, een aanstekelijke energie heeft en net als jij ook van betekenis wil zijn. Maar anders dan jij een expert is in marketing, storytelling, online zichtbaarheid en mindset. Een sparringpartner die jou begrijpt en van wie je kan leren.

Met ExpoSURE vergroot je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid, ben je zeker zichtbaar en kiezen steeds meer klanten en medewerkers voor je om wie je bent.

Maak het verschil door jezelf te zijn

Ontdek hoe je:

Oók de geheimen uit de voorhoede toepast

Opvalt in een ‘grijze’ branche

Jezelf eigenzinnig positioneert

Je zin vindt én volgt

LinkedIn als succesformule voor je business inzet

Krijg ook de ‘echte’ versie van Verschilmakers voor 18 euro incl. btw en verzendkosten op je mat en in je handen (beperkte oplage) of download (gratis) de online editie.

© Copyright - Mieke Verhoef