New Business Storytelling

Zet jezelf ijzersterk in de markt zodat klanten vanzelf voor jou kiezen.(1 op 1 VIP-programma)

New Business Storytelling

Zet jezelf ijzersterk in de markt zodat klanten vanzelf voor jou kiezen.(1 op 1 VIP-programma)

Mieke Verhoef

New Business Storytelling

Je wilt die volgende stap zetten. Je business aanscherpen. Het concreet maken. Een nieuw hoofdstuk schrijven. Je wilt van niet de juiste woorden kunnen vinden naar een sterk verhaal waardoor klanten moeiteloos voor jou kiezen. Of, om het plat te slaan: van onzin naar zin.

Stel jij jezelf vragen als: ‘Hoe vertel ik in één zin op een feestje of netwerkbijeenkomst wat ik doe?‘, ‘Hoe zet ik mijzelf sterk in de markt?’, ‘Wat is nu eigenlijk mijn boodschap en welk verhaal hoort daarbij?’, ‘Wie is mij ideale klant?’, ‘Ik wil zichtbaarder zijn maar ik weet niet hoe?’ en ‘Hoe zorg ik ervoor dat klanten voor mij kiezen?’. Ontdek de zin en zinnen in jezelf zodat jij doet, vertelt en laat zien wie je écht bent waardoor klanten je waarderen en kiezen om wie je bent.

Voor wie

New Business Storytelling is voor ondernemende coaches, adviseurs, experts en ervaringsdeskundigen met een maandomzet tussen de 2.000 en 10.000 euro die van betekenis willen zijn, die voelen dat zij iets te doen hebben, klaar zijn voor een volgende stap, hun boodschap de wereld in willen slingeren en zichzelf ijzersterk in de markt willen zetten maar de juiste woorden daarvoor niet kunnen vinden. Je bent al begonnen, maar krijgt het niet concreet.

Mieke Verhoef

Je wilt van betekenis zijn

Ondernemen doe je omdat je iets te doen hebt. Je staat ergens voor, jouw visie, jouw manier. Anders was je wel in loondienst gebleven. Je wilt doen wie je bent, want je hebt iets uit te dragen. Maar het komt er nog niet lekker uit.

Als je doet wie je bent, hoef je nooit te werken

Je hebt wel klanten, leuke ook wel. Maar je voelt dat je klaar bent voor die volgende stap. Je zweeft tussen wat je nu doet en ‘hoe nu verder?’. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Word weer de hoofdrolspeler in je verhaal, je business, je leven.

Dit is de shift die je moet je maken als je wil groeien in je business en je gelukkigste zelf. Dat begint met nee-zeggen tegen wat je niet meer wilt en een dikke vette ‘JA’ tegen je hart. Dit is positioneren vanuit je hart. Dat is New Business Storytelling. Je hebt een keuze. Blijf jij hangen of pak je door?

Kies, focus en shift. Ga voor jouw gelukkigste zelf. Ook in je business.

Zinvol ondernemen
Mieke Verhoef

Hoe zou het zijn als…

Naar een succesvolle zinvolle business zodat veel meer klanten voor je kiezen om wie je bent. Je weet dat je het in je hebt. Maar je mist de tools om er te komen. Het is ook veelal je blinde vlek. En zoals dat gaat met blinde vlekken, die zie je zelf niet.

Daarom heb je een expert nodig. Iemand die met dit bijltje heeft gehakt, net als jij ook van betekenis wil zijn en een verhaal heeft. Maar anders dan jij een expert is in storytelling, online zichtbaarheid, mindset en leiderschap. Een expert die jou begrijpt en van wie je kan leren.

Zodat ook jij:

 • Vol zelfvertrouwen online zichtbaar bent waardoor je vol vuur je boodschap deelt en je woest aantrekkelijk bent voor je klanten.
 • Scherp neerzet en uitdraagt wat je écht wilt waardoor je recht op je doel afgaat en sneller resultaat bereikt.
 • Een waanzinnig verhaal en aanbod hebt zodat klanten moeiteloos voor je kiezen om wie je écht bent.
 • Supergoed zichtbaar bent op sociale media en klanten onmogelijk om je heen kunnen.
 • Keer op keer profiteert van je unieke verhaal, zichtbaarheid en een sterk aanbod waardoor klanten voor je blijven kiezen.
 • Een succesvolle en zinvolle business runt en je de vrijheid voelt waar je zo naar verlangde waardoor je nóg aantrekkelijker bent voor klanten.

’Verander je verhaal en je verandert je werkelijkheid’

De zin en zinnen in jezelf ontdekken, kan je niet alleen. Je blinde vlek zie je namelijk niet. Je hebt iemand nodig die je scherpe vragen stelt, spiegels voorhoudt, coacht en je woorden vangt voor een scherpzinnig verhaal,  je boodschap, je zichtbaarheid en je strategie. Daarom doen we dit samen.

Ik begeleid je intensief zodat jij:

 • Vol zelfvertrouwen ijzersterk je positie inneemt
 • Ontdekt en verwoordt wat je écht wilt
 • Een waanzinnig verhaal en onweerstaanbaar aanbod hebt waar je klant op ‘aan’ gaat
 • Een dichtgetimmerd kwartaalplan voor je online zichtbaarheid hebt (en dé truc kent zodat jij je volgende kwartaalplannen slim en snel zelf maakt)
 • Weet hoe je die updates schrijft
 • Opstaat voor wat je te doen hebt en duidelijk op je doelen afgaat (en die bereikt)
 • Weet ‘hoe nu verder?’

Samen schrijven we jouw nieuwe hoofdstuk, zodat jij werkt met een verhaal dat voor je werkt. Dat is New Business Storytelling.

New Business Storytelling

Mieke Verhoef

Dit krijg je allemaal

6 Maanden krijg je 1 op 1 mijn intensieve begeleiding. Samen sparren en werken aan je positionering zodat je de zin en zinnen in jezelf sterk neerzet.

Persoonlijk strategiegesprek

De kick off van waar je nu uithangt en waar je onderweg naartoe bent: je eigenzinnigste jij. Je krijgt direct een aantal inzichten.

6 Magazines

De online omgeving waarin je inspirerende magazines vindt vol tips en achtergronden die je helpen die volgende stappen te zetten én jezelf ijzersterk in de markt te zetten.

6 VIP-momenten (live)

Waarin we doorpakken op steeds weer die volgende stap in je business. Zes live momenten waarop ik het vuur in je volop aansteek, we samen de mouwen opstropen en je vol inspiratie en next steps naar huis gaat.

6 Online coachingscalls (1 op 1)

Zodat je tussen de bijeenkomsten door scherp blijft, je vragen kan stellen en we 1 op 1 sparren over jouw zin, je positionering en je verhaal.

Feedback sessies

Waarin je feedback krijgt op alle uitingen die je tegen mij aan wil houden.

Zin om te proosten (plus een leuke bonus)!

Jezelf ijzersterk in de markt zetten en die volgende stappen zetten, dat is waar je na New Business Storytelling klaar voor bent. Je bent klaar voor je grote show up, zodat je anderen in je bubbel meeneemt en klanten moeiteloos voor je kiezen. Daar proosten we op! Met een bubbel ;). En, je krijgt een toffe bonus. Een fotoshoot, zodat jij je nieuwe jij echt sterk uitdraagt!

Na New Business Storytelling…

New Business Storytelling is het businessprogramma voor ondernemers die van betekenis willen zijn. De volgende verdieping in je business bouw je op een stevig fundament. In New Business Storytelling maak je jouw succesfundament.

Na New Business Storytelling:

Zet je die volgende stap

Zijn al je ideeën omgezet naar een concreet plan

Heb je een pakkende boodschap (ook handig voor die netwerkborrels)

Heb jij jouw verhaal helder (en uitgewerkt, handig voor je site, je LinkedIn-profiel, je social media berichten en die feestjes)

Heb je een waanzinnig aanbod

Doe je wie je bent en weet je wat je te doen hebt

Ben je klaar voor een betekenisvolle business

Weet je hoe je jezelf ijzersterk in de markt zet

Heb je jouw 90 plan voor je online zichtbaarheid klaar (en ken je de truc zodat je de volgende kwartaalplannen zelf maakt), weet je hoe die updates schrijft en ben je volop op online zichtbaar

Heb je je netwerk uitgebreid en waardevolle contacten opgedaan voor je business

Ben je aangestoken door mijn positieve energie

Staat jouw succesfundament

Ga je vol zin (en focus) aan op doelen af

Kiezen klanten als vanzelf voor je om wie je bentNa New Business Storytelling ben jij klaar voor de volgende stap in je business. De lessen, ervaringen en inzichten die je de afgelopen jaren opdeed, vertaal je naar je business zodat je vanuit je hart onderneemt en jij jezelf ijzersterk in de markt zet en klanten op je vallen doordat je opvalt.

Exclusieve persoonlijke begeleiding

Je krijgt mijn exclusieve persoonlijke begeleiding. Ik ben er voor je. Samen werken we aan we jouw nieuwe hoofdstuk zodat jij vanuit je hart onderneemt, jezelf ijzersterk in de markt zet en die volgende stap echt zet én leeft. 

Vind de juiste woorden
© Copyright - Mieke Verhoef