ExpoSURE

Voor financieel leiders die in hun naamsbekendheid en zichtbaarheid willen vergroten zodat je écht het verschil maakt.

ExpoSURE

Voor financieel leiders die in hun naamsbekendheid en zichtbaarheid willen vergroten zodat je écht het verschil maakt.

ExpoSURE

ExpoSURE

Als financieel leider voel je dat je iets te doen hebt. Je wil een verschil maken en je naamsbekendheid vergroten. Maar ook zichtbaarder zijn, social media krachtiger inzetten en steeds meer ondernemen vanuit je essentie. Je wil die volgende stap zetten, maar je mist de tijd, handen of juiste strategie.

In ExpoSURE ontdek je jouw groeikansen én heb je mij als sparringpartner. Ik wijs je op je potentieel en op je blinde vlekken. Samen stippelen we jouw strategie uit en maken we je aanvalsplan waarmee je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroot.

Vergroot je naamsbekendheid en zichtbaarheid

Zeg financieel dienstverlener…

Er is nogal wat aan de hand in de branche. Overnames domineren, er is een recessie aanstaande en het imago is ook niet al te rooskleurig. Dat raakt jou ook. De paradox is dat de behoefte aan financieel advies groeit, maar het imago van de branche verhoogt de drempel en doet het vertrouwen dalen tot het vriespunt.

Dit is dé kans om in het gat te springen en het vertrouwen terug te winnen. Dat voel jij ook. Alleen de juiste aanpak, de tijd of de ervaring ontbreekt je. Kies daarom voor ExpoSURE.

Zeker zichtbaar

Kies ook voor ExpoSURE

Als je het imago van de branche wil verbeteren en het vertrouwen van de klant wil winnen, is het zaak aan de slag te gaan met je eigen imago. En dat hoef je niet alleen te doen. Mijn jarenlange kennis en ervaring in de verzekeringsbranche, marketing en journalistiek zet ik ook voor jou in. Ik spiegel je, samen bouwen we aan jouw positionering en zichtbaarheid zodat ook jij het verschil maakt en wordt gekozen door klanten en medewerkers om waar jij voor staat.

Hoe zou het zijn als…

Groeien in naamsbekendheid en zichtbaarheid, kan je niet alleen. Je blinde vlek zie je namelijk zelf niet. Je hebt iemand nodig die je scherpe vragen stelt, spiegels voorhoudt, je woorden vangt en die vertaalt naar je groeistrategie. Daarom doen we dit samen.

Ik begeleid je zodat jij:

  • IJzersterk (en zeker zichtbaar) je positie inneemt
  • Een 90-dagen plan hebt voor je online zichtbaarheid
  • Klanten aantrekt via LinkedIn (ja, je krijgt ook mijn LinkedIn-training)
  • Een merk bouwt en wordt opgemerkt
  • Het verschil maakt door jezelf te zijn

Samen vergroten we jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat is ExpoSURE.

Mieke Verhoef

Dit krijg je allemaal

Samen gaan we aan de slag met je positionering zodat jij jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroot en je persoonlijkheid sterk neerzet.

Persoonlijk strategiegesprek

De kick off van waar je nu uithangt en waar je onderweg naartoe bent. We bepalen de stip op de horizon. Het beginpunt voor je strategie en praktische aanvalsplan. Je krijgt direct een aantal inzichten.

Online groeisessies

Waarin we steeds toewerken naar die volgende stap in het vergroten van je naamsbekendheid en zichtbaarheid, zodat je focus houdt. Na deze sessies sta je aan om vol inspiratie door te pakken.

Inspiratie

Popcorn noem ik het. De ideeën die spontaan door mijn hoofd ploffen. Door onze nauwe samenwerking, denk ik volop met je mee. Mijn inspiratie deel ik daarom volop met je.

LinkedIn-training

Zodat jij het spel van LinkedIn kent en weet hoe je die wint waardoor jij succesvol bouwt aan je naamsbekendheid en zichtbaarheid. Ook maken we je aanvalsplan voor je zichtbaarheid.

En dit ook…

Feedback

Natuurlijk geef ik je ook feedback op je teksten, als je dat prettig vindt. Je social media berichten redigeren? Die nieuwe landingspagina aanscherpen? Uiteraard!

Plus: tot 2 uur creatie per maand

Een interview houden en uitwerken? Social media berichten uitwerken? Je ‘Over ons’ pagina herschrijven? Bij het vergroten van je naamsbekendheid en je zichtbaarheid hoort contentcreatie. Niet elk kantoor heeft een marketingafdeling. Daarom werk ik tijdens ExpoSURE maandelijks ook teksten voor je uit.

Mijn nummer

Een idee toetsen? Even sparren? Je krijgt mijn nummer zodat je mij altijd snel kan appen of bellen.

Bonus: Verschilmakers MagaZINe

Omdat ik nu eenmaal van magazines maken houd, ontvang je Verschilmakers MagaZINe. Daarin lees je verhalen van mijn opdrachtgevers en voorhoedespelers uit de branche, zoals Barbara Stoopman, André van Lente, Nh1816 Verzekeringen en de Goudse, die het verschil al maken. Een portie extra (z)inspiratie voor jou!

Na ExpoSURE

ExpoSURE is het positioneringsprogramma voor financieel dienstverleners die hun naamsbekendheid en zichtbaarheid willen vergroten. De volgende verdieping in je business bouw je op een stevig fundament. In ExpoSURE maak je jouw succesfundament.

Na ExpoSURE:

Ben je geen eenheidsworst meer

Maak je het verschil door jezelf te zijn

Heb je een pakkende boodschap (ook handig voor die netwerkborrels)

Weet je hoe je jouw persoonlijkheid krachtig inzet

Staan jouw zichtbaarheid en positionering als een huis

Doe je wie je bent en weet je wat je te doen hebt

Verander je het imago van de branche

Heb je jouw 90 plan voor je online zichtbaarheid klaar (en ken je de truc zodat je de volgende kwartaalplannen zelf maakt)

Heb je je netwerk uitgebreid en waardevolle contacten opgedaan voor je business

Ben je aangestoken door mijn positieve energie

Staat jouw succesfundament

Ga je vol zin (en focus) aan op doelen af

Kiezen klanten als vanzelf voor je om wie je bent

Ken je het geheim van LinkedIn

Show up!

Je wilt je niet langer verstoppen of een eenheidsworst zijn. Je wilt opstaan voor het vuur dat je in je voelt. Je naamsbekendheid vergroten en je zichtbare zelf inzetten voor de groei van je business. Maar het is ook onbekend voor je. En laten we eerlijk zijn, best spannend ook.

Daarom heb je een expert nodig. Iemand die met dit bijltje heeft gehakt, net als jij ook van betekenis wil zijn. Maar anders dan jij een expert is in storytelling, online zichtbaarheid, spiegelen en mindset. Een expert die jou begrijpt en van wie je kan leren.

Na ExpoSURE ben je klaar voor je grote show up, zodat jij zeker zichtbaar bent en je opvalt en wordt gekozen om wie je bent.

missie en visie Mieke Verhoef
© Copyright - Mieke Verhoef