ExpoSURE

Zo word je de #1 onvervalste verschilmaker voor je markt

ExpoSURE

Zo word je de #1 onvervalste verschilmaker voor je markt

ExpoSURE Mieke Verhoef - Foto: Marleen Bos

ExpoSURE

Als financieel adviseur voel je dat je iets te doen hebt. Je wilt een verschil maken en je naamsbekendheid vergroten. Maar ook zichtbaarder zijn, social media krachtiger inzetten en steeds meer ondernemen vanuit je essentie. Je wilt die volgende stap zetten, maar je mist de juiste strategie.

In ExpoSURE ontdek je jouw groeikansen én heb je mij als sparringpartner. Ik wijs je op je potentieel en op je blinde vlekken. Samen stippelen we jouw strategie uit en maken we je aanvalsplan waarmee je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroot.

Vergroot je naamsbekendheid en zichtbaarheid

Zeg financieel dienstverlener…

Er is nogal wat aan de hand in de branche. Overnames domineren, de economie verandert en het imago is ook niet al te rooskleurig. Dat raakt jou ook. De paradox is dat de behoefte aan financieel advies groeit (en het aanbod steeds kleiner wordt) maar het huidige imago van de branche verhoogt de drempel.

Dit is dé kans om in het gat te springen en het vertrouwen, je naamsbekendheid en zichtbaarheid op te schroeven. Dat voel jij ook.

marketing financiele dienstverlening

Maak het verschil

Als je het imago van de branche wil verbeteren en het vertrouwen van de klant wil winnen, is het zaak aan de slag te gaan met je eigen imago. En dat hoef je niet alleen te doen. Mijn jarenlange kennis en ervaring in de verzekeringsbranche, marketing en journalistiek zet ik ook voor jou in, zodat ook jij het verschil maakt en klanten en medewerkers voor je kiezen om wie je bent. Voor jouw rol van betekenis.

Focus

Je lat ligt hoog. Je wilt je naamsbekendheid vergroten en je bedrijf verder uitbouwen zodat je meer klanten kan helpen groeien. Alleen kan het soms zijn dat je zo in je bedrijf zit, dat je niet meer goed ziet waar je naartoe wilt. Je wilt helderheid in je volgende stappen en daar op focussen.

Je wilt door naar de volgende verdieping. In de lift! Maar op dit punt is het moeilijk gelijkgestemden te vinden met wie je kan sparren en die je helpen groeien. Die net als jij groeigericht zijn, die positieve energie hebben en van betekenis willen zijn.

Hoe hoger het niveau, des te dunner de aanwas. Ook jij hebt behoefte aan een sparringpartner. Want je blinde vlekken zie je zelf niet. Je hebt iemand nodig die je scherpe vragen stelt en spiegels voorhoudt. Daarom doen we dit samen.

Samen vergroten we jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid en werken we aan je groei. Dat is ExpoSURE.

Ben je hier nog niet, maar wil je wel je zichtbaarheid vergroten? Dan is het marketingabonnement een slimme opstap.

Mieke Verhoef - Foto: Marleen Bos

ExpoSURE

Dit is wat we gaan doen:

Persoonlijk strategiegesprek

De kick off van waar je nu uithangt en waar je onderweg naartoe bent. Een uitgebreide strategiesessie, waarin we je marketingstrategie voor de komende 12 maanden helder krijgen zodat je het verschil meer en meer maakt.

Maandelijkse groeisessies

Waarin we steeds toewerken naar die volgende stap in het vergroten van je naamsbekendheid en zichtbaarheid, zodat je focus houdt. We tackelen wat je onderweg belemmert. Na deze sessies sta je aan om vol inspiratie door te pakken.

Sparringpartner

Zes maanden lang ben ik er exclusief voor je. Om te sparren over die social media berichten, dat persbericht, die landingspagina, je marketingstrategie en voor die peptalk om te blijven gaan.

Een idee toetsen? Even sparren? We schakelen snel!

Dit halfjaar is exclusief en volledig op maat voor jou.

Ik help je om te blijven kiezen voor je groeistappen zodat je vol focus bouwt aan je betekenis en je plezier. Aan je zin!

Vergroot je impact

ExpoSURE is voor financieel dienstverleners die hun marketing en business naar een hoger niveau willen tillen. 

Ik houd je spiegels voor en daag je uit. Geef je (z)inspiratie en strooi met popcorn. En scherp aan als dat nodig is.

ExpoSURE is niet voor iedereen. Ik ben er voor die ondernemende adviseurs en vakidioten die hun leiderschap omarmen, verantwoordelijkheid nemen en van betekenis willen zijn. Ik ben er voor jou als jij vanuit je rol van betekenis de wereld mooier wil maken.

Mieke Verhoef - Foto: Marleen Bos
missie en visie Mieke Verhoef - Foto: Marleen Bos

Show up!

Je wilt het vuur dat je in voelt verder aanwakkeren, meer zuurstof geven en je warmte en licht voor een steeds groter publiek verspreiden. Daarom is het tijd om op te staan en je naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten. Maar het is ook onbekend voor je. En op dit niveau begrijpt niet iedereen je.

Daarom heb je een sparringpartner nodig. Iemand die met dit bijltje heeft gehakt, een aanstekelijke energie heeft en net als jij ook van betekenis wil zijn. Maar anders dan jij een expert is in marketing, storytelling, online zichtbaarheid en mindset. Een sparringpartner die jou begrijpt en van wie je kan leren.

Met ExpoSURE vergroot je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid, ben je zeker zichtbaar en kiezen steeds meer klanten en medewerkers voor je om wie je bent.

Maak het verschil door jezelf te zijn

Ontdek hoe je:

Oók de geheimen uit de voorhoede toepast

Opvalt in een ‘grijze’ branche

Jezelf eigenzinnig positioneert

Je zin vindt én volgt

LinkedIn als succesformule voor je business inzet

Krijg ook de ‘echte’ versie van Verschilmakers voor 18 euro incl. btw en verzendkosten op je mat en in je handen (beperkte oplage) of download (gratis) de online editie.

© Copyright - Mieke Verhoef