New Business Storytelling

Zet jezelf ijzersterk in de markt zodat klanten vanzelf voor jou kiezen (1 op 1 VIP-programma)

New Business Storytelling

Zet jezelf ijzersterk in de markt zodat klanten vanzelf voor jou kiezen (1 op 1 VIP-programma)

Mieke Verhoef

New Business Storytelling

Je wilt van niet de juiste woorden kunnen vinden naar een sterk verhaal waardoor klanten moeiteloos voor jou kiezen. Of, om het plat te slaan: van onzin naar zin.

Stel jij jezelf vragen als:

 • Hoe zet ik mijzelf sterk in de markt?
 • Wat is nu eigenlijk mijn boodschap en welk verhaal hoort daarbij?
 • Hoe kan ik meer van betekenis zijn?
 • Hoe werkt LinkedIn?
 • Ik wil zichtbaarder zijn maar ik weet niet hoe?
 • Welke update moet ik nu weer doen?
 • Hoe zorg ik ervoor dat klanten voor mij kiezen?’
 • Hoe vertel ik in één zin op een feestje of netwerkbijeenkomst wat ik doe?

Ontdek de zin en zinnen in jezelf zodat jij jezelf sterk in de markt zet en klanten voor je kiezen om wie je bent.

Voor wie

New Business Storytelling is voor ondernemende adviseurs en zelfstandig financieel dienstverleners die van betekenis willen zijn, klaar zijn voor een volgende stap, hun boodschap de wereld in willen slingeren en zichzelf ijzersterk en zichtbaar in de markt willen zetten maar de juiste woorden en aanpak daarvoor niet kunnen vinden. Je wilt een verschil maken.

Je ziet niet wat je spiegelbeeld je wilt laten zien. Daarom spiegel ik je, schrijf ik jouw spiegelverhaal en geef ik zinnen voor jouw zingeving zodat jij nog meer wordt en laat zien wie jij bent en daardoor van betekenis bent.

Mieke Verhoef

Je wilt van betekenis zijn

Ondernemen doe je omdat je iets te doen hebt. Je staat ergens voor, jouw visie, jouw manier. Anders was je wel in loondienst gebleven. Je wilt doen wie je bent, want je hebt iets uit te dragen. Maar het komt er nog niet lekker uit.

Als je doet wie je bent, hoef je nooit te werken

Je voelt dat je klaar bent voor die volgende stap. Je zweeft tussen wat je nu doet en ‘Hoe nu verder?’. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Word weer de hoofdrolspeler in je verhaal, je business, je leven.

Dit is de shift die je moet je maken als je wilt groeien in je business en je gelukkigste zelf. Dat begint met nee-zeggen tegen wat je niet meer wilt en een dikke vette ‘JA’ tegen je hart. Dit is positioneren vanuit je hart. Dat is New Business Storytelling. Je hebt een keuze. Laat je hart spreken. Zet dit in voor je positionering en je verhaal. Daar ligt de connectie. Met jezelf én je klant.

Ga voor jouw gelukkigste zelf. Ook in je business.

Zinvol ondernemen
Mieke Verhoef

Hoe zou het zijn als…

Naar een succesvolle betekenisvolle business zodat veel meer klanten voor je kiezen om wie je bent. Je weet dat je het in je hebt. Maar het is ook een blinde vlek. En zoals dat gaat met blinde vlekken, die zie je zelf niet.

Daarom heb je een expert nodig. Iemand die met dit bijltje heeft gehakt, net als jij ook van betekenis wil zijn en een verhaal heeft. Maar anders dan jij een expert is in storytelling, online zichtbaarheid, mindset en leiderschap. Een expert die jou begrijpt en van wie je kan leren.

Zodat ook jij:

 • Vol zelfvertrouwen online zichtbaar bent waardoor je vol vuur je boodschap deelt en je woest aantrekkelijk bent voor je klanten.
 • Jezelf goed zichtbaar in de markt zet en uitdraagt wat je écht bedoelt waardoor je recht op je doel afgaat en sneller resultaat bereikt.
 • Een waanzinnig verhaal en aanbod hebt zodat klanten moeiteloos voor je kiezen om wie je écht bent.
 • Supergoed zichtbaar bent op sociale media en klanten onmogelijk om je heen kunnen.
 • Keer op keer profiteert van je unieke verhaal, zichtbaarheid en een sterk aanbod waardoor klanten voor je blijven kiezen.
 • Een succesvolle en zinvolle business runt en je de vrijheid voelt waar je zo naar verlangde waardoor je nóg aantrekkelijker bent voor klanten.

’Verander je verhaal en je verandert je werkelijkheid’

De zin en zinnen in jezelf ontdekken, kan je niet alleen. Je blinde vlek zie je namelijk niet. Je hebt iemand nodig die je scherpe vragen stelt, spiegels voorhoudt, coacht en je woorden vangt voor een scherpzinnig verhaal,  je boodschap, je zichtbaarheid en je strategie. Daarom doen we dit samen.

Ik begeleid je zodat jij:

 • IJzersterk (en zichtbaar) je positie inneemt
 • Sterk verwoordt wat je écht voelt en bedoelt
 • Een waanzinnig verhaal en onweerstaanbaar aanbod hebt waar je klant op ‘aan’ gaat
 • Een dichtgetimmerd kwartaalplan voor je online zichtbaarheid hebt (en dé truc kent zodat jij je volgende kwartaalplannen slim en snel zelf maakt)
 • Klanten aantrekt via LinkedIn (ja, je krijgt ook mijn LinkedIn-training)
 • Een merk bouwt en wordt opgemerkt
 • Het verschil maakt door jezelf te zijn

Samen schrijven we jouw nieuwe hoofdstuk, zodat jij werkt met een verhaal en strategie die voor je werken. Dat is New Business Storytelling.

New Business Storytelling

Mieke Verhoef

Dit krijg je allemaal

3 Maanden krijg je 1 op 1 mijn intensieve begeleiding. Samen sparren en werken aan je positionering zodat je de zin en zinnen in jezelf sterk neerzet.

Persoonlijk strategiegesprek

De kick off van waar je nu uithangt en waar je onderweg naartoe bent: je eigenzinnigste jij. Je krijgt direct een aantal inzichten.

3 live VIP-dagdelen

Waarin we samen werken aan steeds weer die volgende stap in het aanscherpen van je positionering, verhaal en zichtbaarheid. Na deze live 1 op 1 sessies sta je aan om vol inspiratie en next steps verder door te pakken.

Online coachingscalls

Zodat je tussen de live bijeenkomsten door scherp blijft, je vragen kan stellen en focus houdt.

Feedback sessies

Waarin je feedback krijgt op alle uitingen die je tegen mij aan wil houden.

Bonus: Online magazines

Omdat ik nu eenmaal van magazines maken houd, krijg je toegang tot de online edities van Zinspiratie, waarin je leest over mindset, aanbod, zichtbaarheid, verhaal en focus. Zinspiratie is extra motivatie om die volgende stappen te zetten én jezelf ijzersterk in de markt te zetten.

Show up!

Na New Business Storytelling ben je klaar voor je grote show up, zodat klanten moeiteloos voor je kiezen.

Na New Business Storytelling…

New Business Storytelling is het businessprogramma voor ondernemers die van betekenis willen zijn. De volgende verdieping in je business bouw je op een stevig fundament. In New Business Storytelling maak je jouw succesfundament.

Na New Business Storytelling:

Zet je die volgende stap

Zijn al je ideeën omgezet naar een concreet plan

Heb je een pakkende boodschap (ook handig voor die netwerkborrels)

Heb jij jouw verhaal helder (en uitgewerkt, handig voor je site, je LinkedIn-profiel, je social media berichten en die feestjes)

Heb je een waanzinnig aanbod

Doe je wie je bent en weet je wat je te doen hebt

Ben je klaar voor een betekenisvolle business

Weet je hoe je jezelf ijzersterk in de markt zet

Heb je jouw 90 plan voor je online zichtbaarheid klaar (en ken je de truc zodat je de volgende kwartaalplannen zelf maakt), weet je hoe die updates schrijft en ben je volop op online zichtbaar

Heb je je netwerk uitgebreid en waardevolle contacten opgedaan voor je business

Ben je aangestoken door mijn positieve energie

Staat jouw succesfundament

Ga je vol zin (en focus) aan op doelen af

Kiezen klanten als vanzelf voor je om wie je bent

Ken je het geheim van LinkedInNa New Business Storytelling ben jij klaar voor de volgende stap in je business. De lessen, ervaringen en inzichten die je de afgelopen jaren opdeed, vertaal je naar je business zodat je vanuit je hart onderneemt en jij jezelf ijzersterk in de markt zet en klanten op je vallen doordat je opvalt.

Exclusieve persoonlijke begeleiding

Je krijgt mijn exclusieve persoonlijke begeleiding. Ik ben er voor je. Samen werken we aan we jouw nieuwe hoofdstuk zodat jij vanuit je hart onderneemt, jezelf ijzersterk en zichtbaar in de markt zet en klanten niet om je heen kunnen. 

Vind de juiste woorden
© Copyright - Mieke Verhoef