Marketingabonnement
voor financieel dienstverleners

Extra handen voor je marketing

Je wilt zichtbaarder zijn, maar je mist de handen. Niet elk kantoor heeft een marketingafdeling, maar elk kantoor heeft wel marketingactiviteiten en kansen.

Zonde om die te laten liggen door gebrek aan handen, inspiratie, kennis en tijd. Met dit marketingabonnement geef jij jezelf die extra handen, zodat jij:

 • Groeit in zichtbaarheid en naamsbekendheid
 • Wél die social media posts plaatst, dat artikel in dat vakblad of de lokale media publiceert, mailings voor je klanten maakt of die landingspagina aanscherpt
 • Top of mind blijft bij je (toekomstige) klanten en medewerkers
 • Volop inspiratie (popcorn!) hebt voor je zichtbaarheid
 • Gaat voor die olievlek waarmee je meer impact maakt.

Zonder dat je daarvoor extra personeel hoeft aan te nemen.

Pak deze kans en show up!

zichtbaarder zijn
Mieke Verhoef

Versterk je marketing

Linkbuilding campagnes, brochures, blogs, social media posts, mailings, artikelen, interviews en magazines, het is een greep uit de mogelijkheden waarmee jij je zichtbaarheid vergroot en tegelijkertijd zijn het kansen die je nu misschien laat liggen. Zonde natuurlijk, want daarmee belemmer je de groei van je business en bekoelt de band met je klant. En dat heeft een negatief effect op de word of mouth. Aan de slag dus!

Vergroot je zichtbaarheid

Als adviseur heb je een missie. Een boodschap. Daarmee wil je het hart van je publiek veroveren. Zodat je het leven van je publiek beter kan maken. Je weet dat je kansen online liggen, maar hoe zorg je dat je consistent zichtbaar bent zonder dat je daarvoor een marketingafdeling hoeft op te tuigen?

Wil jij:

 • Meer online zichtbaarheid?
 • Consistent waardevolle content delen?
 • De interesse voor je kantoor vergroten?

Maar:

 • Mis je de tijd, kennis of handen?
 • Heb je geen idee wat je moet posten?
 • Vind je het lastig om top of mind te blijven?

Geen excuus

Het gebrek aan tijd of marketingkennis (en handen) zijn vanaf nu geen excuus meer. Wil jij zichtbaarder zijn en blijvend opvallen bij je (toekomstige) klanten en medewerkers? Gun jezelf een marketingabonnement. Samen vergroten we jouw zichtbaarheid.

Marketingexpert

Stel je voor dat je samen werkt met iemand die verstand heeft van de branche én van marketing en journalistiek. Werkte (en werkt) voor merken als Generali, Ohra, a.s.r., de Goudse en Nh1816 Verzekeringen en aan de zijde stond (en staat) van adviseurs als Barbara Stoopman, Dorthe Verheijden, Ellis van Diepen – Verëll en André van Lente.

Kortom, iemand die de taal van de branche spreekt en schrijft. Best lekker toch? Precies. Daarom bied ik je dit marketingabonnement aan. Zodat jij ook marketingkansen benut en consistent werk maakt van je zichtbaarheid.

Elke maand verder groeien

Ideeën die niet langer blijven liggen, maar worden uitgewerkt. Elke maand weer. Marketinguitingen die worden opgepakt en teksten die worden geschreven.

Social media berichten, nieuwsbrieven voor je klanten en zelfs die kerstwens voor je team, je wilt het wel uitwerken maar het komt er net niet lekker uit.

Het is maar zo, zo. In plaats van zóóó!

Bespaar jezelf onnodig veel tijd en frustraties en geef jezelf deze groei en vrijheid.

© Copyright - Mieke Verhoef