Contentabonnement

Contentabonnement

Hulp bij je content

Herken je dit: je hebt een tekst geschreven voor je blog of social media maar je bent nog niet helemaal tevreden. Het loopt niet zoals je wilt. Mogelijk staan er nog foutjes in. Of het mag wel wat pakkender. Gevolg: je laat het liggen óf zet het toch maar live zonder het gewenste resultaat. Zonde! Het kan ook anders. Een contentabonnement geeft rust (en resultaat).

Contentabonnement

Social media abonnement

Bij dit maandabonnement redigeer ik 3 social posts per week voor je. Jij levert de teksten aan en geeft per post aan wat je doel is. Ik herschrijf de teksten om naar een pakkende post. Eventuele foutjes haal ik er ook uit voor je.

197 euro per maand (excl. btw)

Blogabonnement

Dit blogabonnement geeft je rust en regelmaat in je blogs. Jij mailt mij de blogs zoals je die hebt geschreven. Ik redigeer ze voor je. Zo heb jij altijd een stapel kant en klare blogs op de plank liggen.

329 euro per maand (excl. btw)

Compleet abonnement

Profiteer van een redigeer abonnement voor je blogs en social media updates. Jij levert de posts, de doelen en je blogteksten aan. Ik redigeer ze zodat je consistent aansprekende updates doet en online zichtbaar bent.

497 euro per maand (excl. btw)

waardevolle content maken

Praktische oplossing

Het contentabonnement is de praktische hulp die je nodig hebt als je vastloopt in je updates. Als het aansprekender mag en er veel tijd voor je in gaat zitten.

Aanvalsplan

Het contentabonnement is de perfecte aanvulling op het aanvalsplan succesvol online opvallen. Dit is een uitgewerkt plan die jij en ik in een 1 op 1 sessie maken. Vanuit een brainstorm vertalen we de ideeën naar een concreet plan. Alle updates staan benoemd. Je hoeft ze alleen nog uit te werken. Vind je die uitwerking lastig, dan is een conentabonnement een effectieve aanvulling voor je.

Resultaat

  • Rust en regelmaat in je online uitingen
  • Verbindende teksten
  • Aansprekende updates
  • Consistent online zichtbaar
  • Blijvend op de radar bij je ideale klant!

Yes, ik wil hulp bij mijn content

Zeg jij ‘Yes’ tegen hulp bij je content en ‘Yes’ tegen de rust van een contentabonnement? Stuur mij dan vooral een berichtje. Dan neem ik contact met je op en bespreken we samen je behoeften en wensen.

© Copyright - Mieke Verhoef