In 10 stappen naar succesvolle zichtbaarheid

In 10 stappen succesvol zichtbaar

Wil jij als expert top of mind zijn bij je publiek? Wil je dat je toekomstige klant aan jou denkt als hij iemand nodig heeft die doet wat jij doet? Social selling is dé manier als je expertstatus wil claimen. Of je nu ondernemer of professional bent, laat zien dat je er bent, deel je tips, vertel je verhaal, wat je doet en voor wie. Hoe? Ontdek de 10 stappen voor een succesvolle social selling strategie (gratis).

Mieke Verhoef

Gratis social selling e-book!

Download het e-book en lees hoe je zelf in 10 stappen je eigen succesvolle social selling strategie neerzet.

*Ik zal je e-mailadres gebruiken om je nog veel meer inspiratie, motivatie en tips te geven én om exclusief mijn inzichten te delen.

Online klanten aantrekken

Als ondernemer en professional heb je een missie. Een boodschap. Daarom wil je het hart van je publiek veroveren. Zodat je het leven van je publiek beter kan maken. Je weet dat je kansen online liggen, maar hoe maak je van een koude lead een klant? Wil jij:

Wil jij:

Online zichtbaarder zijn?

Consistent waardevolle content delen?

Je bereik, netwerk en klantenkring vergroten?

Maar:

Vind je het spannend om online zichtbaar te zijn?

Heb je geen idee wat je moet posten?

Vind je het lastig om je netwerk sterk uit te bouwen en meer klanten te krijgen?

Gratis handvatten

Het e-book geeft je handvatten en helpt je de kwartjes te laten vallen. Wil jij vanuit je hart je ideale klant bereiken en verrijken? Ga aan de slag met de 10 stappen voor jouw strategie.

Doe wie je bent

Dit is niet zomaar een ‘weggever’. Dat krijg ik ook regelmatig terug. ‘Mega waardevol’, ‘Echt veel voor een weggever’ en ‘Wow, wat ziet het er goed uit zeg’.

Met het e-book wil ik je in de ‘aan-stand’ zetten om jezelf te laten zien en te uiten.

Je krijgt handvatten en inspiratie om je merk, mindset en marketing samen te brengen zodat jij je vanuit je hart positioneert, doet wat je écht leuk vindt en daarmee klanten aantrekt.

© Copyright - Mieke Verhoef