Als je leads wilt, moet je zelf de lead nemen

Sparringpartner

Mieke Verhoef

Samen de ring in…

Iemand die je een spiegel voor houdt en kritische vragen stelt, zodat je op koers blijft. Of juist van koers verandert, als dat nodig is. Iemand die volop met je meedenkt. Businesswise, marketingwise maar ook zeker in je persoonlijke ontwikkeling. Iemand bij wie jij je ideeën kan toetsen. Je triggert om uit je comfortzone te gaan, zodat je next level gaat. Kortom, iemand die je uitdaagt. Die heb je soms toch nodig? Want jij wilt scherp blijven. Ik ben er voor je.

Als de twijfel toeslaat

Als je doet wie je bent, hoef je nooit te werken. Maar soms werkt het even niet. Loop je vast. In je patronen. In je plannen. In je dromen. Dan gaat je werk weer als werk voelen. En dat was nu net niet de bedoeling. De energie is weg.

social media plan maken
Mieke Verhoef journalist contentstrateeg en copywriter

Belemmerende overtuigingen

Ik help je de 1001 belemmerende overtuigingen om iets niet te doen van tafel te vegen, zoals:

  • Wat zullen anderen wel niet van mij denken?
  • Ik doe het al jaren zo
  • Ik kan nu toch niet ineens iets anders gaan doen?
  • Etc. Etc. Etc.

Er is er maar één in je hele leven die verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk en dat ben jij. Jijzelf. Wil jij leads, wil jij gezien en gehoord worden in wie je bent en wat je doet? Neem dan zelf de lead. Ik ben er voor je.

Ik zet je aan

Als powerhouse en creatief brein zet ik je weer aan. Breng ik de flow terug in doen wie je bent. In je ‘werk’. En nee, ik spar niet alleen met je als je een ondernemer bent. Ik spar met je als jij verantwoordelijkheid wilt nemen in je leven en voor je successen. Als je geen slachtoffer meer wilt zijn, maar juist die held die hobbels overwint. Hobbels horen bij het leven. Hobbels zijn essentieel voor een goed verhaal. Jij maakt jouw verhaal. Overwin die hobbels en groei. Ik help je terug te grijpen naar het vuur in jezelf. Ik geef zuurstof aan het vuur in je. Zodat je gaat vlammen. Zodat je dat wat je diep in je voelt ook echt te gaan doen en blijft doen.

Mieke Verhoef
Mieke Verhoef

Hoe dan?

Sparren gaat over vertrouwen en energie delen. Over jezelf kwetsbaar durven opstellen om nog krachtiger te worden. Jij en ik gaan de ring in. Spreekwoordelijk dan. Online of live maken we een deep dive in jouw struggles, je krijgt tips, inzichten en handvatten waarmee jij vol energie next level gaat. Ik ben er voor je. Hoor je. Zie je.

Strippenkaart

Sparren kan per sessie. Mijn ervaring is dat meerdere sessies effectiever zijn. Daarom bied ik een strippenkaart voor 3 sessies en voor 10 sessies aan.

3 Strippen

3 sessies zijn perfect als je weer scherp wilt worden op je koers, wilt weten waar en hoe je kan bijsturen en op de korte termijn stappen wilt maken.

10 Strippen

Vaker sparren is effectief als je wilt dat het vuur in je blijft branden. Zie elke strip als een portie zuurstof zodat jij on fire blijft. Niet afwijkt van je doelen. Ik help je focussen zodat jij op de langer termijn je doelen verwezenlijkt en echt next level gaat.

Ga next level

Wil jij met mij de ring in? Samen sparren? Jezelf kwetsbaar opstellen om nóg krachtiger te worden? Wil jij groeien in je business, marketing of in wie je bent? Ik geef zuurstof aan het vuur in je, zodat jij volop on fire gaat. Ik help je next level.

© Copyright - Mieke Verhoef