Storytelling gaat over jou, want jij bent je merk

Stortytelling gaat over jou

zichtbaar jezelf zijn

Waarom doe jij eigenlijk wat je doet?

Zakelijk succesvol en vol zelfvertrouwen top of mind zijn, ga er maar aan staan. Want hóe doe je dat? Het is best spannend, toch? Jezelf positioneren. Jezelf laten zien. Je boodschap de wereld in slingeren en daarmee klanten aantrekken. Ho, wacht even… zei ik ‘boodschap’? Hoe staat het eigenlijk met jouw boodschap? Heb jij een kloppend verhaal waarmee je een duidelijke positie inneemt? Storytelling, personal branding en klanten aantrekken gaan over jou. Over jouw verhaal. Het is je fundament voor je business. Het fundament waarop je je merk bouwt, je aanbod maakt en klanten aantrekt.

Storytelling voor zzp’ers

Stortyelling gaat over jou. Niemand doet het op jouw manier. Je bent niet anders. Je bent uniek. Jouw vuur en jouw manier zijn jouw verhaal. Je verhaal als kapstok voor al je social media updates. Je verhaal voor je profieltekst op LinkedIn. Een verhaal waar je klant op ‘aan’ gaat. Een verhaal dat verbindt. Je verhaal als onderdeel van de reis die je maakt. Een verhaal dat klopt. Omdat het uit je hart komt. En waarmee je raak schiet in het hart van je klant. 

Mieke Verhoef

Why-factor

Als ondernemer doe jij niet zomaar wat je doet. Daarvoor heb je een reden. Die reden, missie of motivatie is waar je publiek op ‘aangaat’. Je publiek kiest niet voor je omdat je zo’n geweldig product of dienst levert. Mensen doen zaken met mensen. Het gaat om je menselijke motivatie. Om de why waar Simon Sinek zo op hamert. De why die ik enorm aanhang. De why is je basis, de reden waarom jij elke dag je bed uit springt. De why is de verbinding tussen jou en je klant. Als je weet dat verhalen al eeuwen verbinden (mits het goede verhalen zijn), dan weet je hoe je je publiek voor je kan winnen. Breng de why-factor in je marketing.

Popcorn

In mijn creatieve brein ploffen tal van ideeën voor je positionering en verhalen op. Mensen noemen het inspiratie. Ik noem het popcorn. Mijn popcorn, inlevingsvermogen, marketingkennis en journalistieke achtergrond helpen ondernemers en bedrijven naar hun podium. Daarom geef ik als zinmaker zinnen aan je ondernemerszin en geef ik woorden aan je vuur, vibe en verhalen.

Maar…

‘Wie zit er nu op mij te wachten?’, het is zomaar een belemmerende overtuiging die je belemmert in je groei. Positie innemen helpt je enorm groeien. Zakelijk, maar ook zeker persoonlijk. Ik help je groeien, in:

 • Energie
 • Zelfvertrouwen
 • Zichtbaarheid
 • Zakelijk succes
 • Persoonlijke groei

Wil jij on fire gaan in je business? De betrokkenheid bij je bedrijf vergroten? Fans opbouwen? Je positie in nemen? Uitdragen waar je voor staat? Doen wie je bent? Samen vertalen we het vuur dat je drijft naar een authentiek positionering en verbindende verhalen.

Vuur in je succes

Kampvuureffect

Ik daag je uit positie in te nemen en te kiezen voor je ware ik. Als jij je doelgroep iets wil vertellen, werk dan aan je verhaal. Verhalen verbinden. Dit gaat terug naar de oudheid. Een knapperend vuur omringd door mensen. Bij het kampvuur werden verhalen doorgegeven. Van stamhoofd naar zonen. Een aanbieding vergeten mensen. Verhalen niet. Wil jij het kampvuureffect? Breng vuur in je verhaal. Ik ben er voor je.

New Business Storytelling

Storytelling

Wil jij zakelijk succesvol en consistent top of mind zijn? Werk aan je verhaal. Vertaal het vuur dat je drijft naar je verhaal. Het helpt je staan voor je wie je bent, geeft houvast én zelfvertrouwen. Terug naar de basis dus, als je wilt groeien.

Wat je nodig hebt is:

 • Je persoonlijke pitch (je verhaal)
 • Een onweerstaanbaar aanbod
 • Een format voor je online zichtbaarheid (persoonlijke contentkalender)

En precies dit is waar jij en ik mee aan de slag gaan in Storytelling voor zelfstandig ondernemers:

 • We duiken in je positionering
 • Je maakt je pitch
 • We formuleren je aanbod
 • We gaan aan de slag met online zichtbaarheid voor het komende kwartaal

Ik ben er voor je. 3 Videosessies en een live 1 op 1 dag. Deze sessies en complete dag zijn voor jou. Een cadeau voor jezelf, je business, zichtbaarheid én zelfvertrouwen. De basis voor je business.

Ga on fire!

Wil jij iets te vertellen hebben aan je publiek? Wil jij vuur in je verhaal? Jezelf kwetsbaar opstellen om nog krachtiger te worden? Klanten aantrekken vanuit je hart? Klanten die specifiek voor jou kiezen? Zakelijk succesvol en (vol zelfvertrouwen) top of mind zijn? Ik geef zuurstof aan het vuur in je verhaal, zodat jij en je business volop on fire gaat. Ik help je next level.

© Copyright - Mieke Verhoef