Zinnen voor zakelijk succes

Zinnen voor zakelijk succes

De juiste woorden

Je klant je kiest om wie je bent. Dat weet je. Daarom laat je jezelf op socials zien, je deelt je ervaringen en inzichten, maar om nou te zeggen dat je zichtbaarheid succesvol is… Je wilt jezelf sterker neerzetten. Duidelijker positioneren. Maar je kan de juiste woorden niet vinden.

Jezelf aanpassen aan jezelf

Ken je dat? Je klikt wat rond op sites en socials van anderen. Hoe doen zij het? Welke trucjes gebruiken zij? Wat zeggen zij? Geïnspireerd pas je je bio op Insta aan, je klikt door naar LinkedIn om je kopregel aan te passen en hé je ‘over mij’ pagina kan ook gelijk wel een update gebruiken. Herken je dit? Dit werkt niet. Weet je waarom? Het zijn niet jouw woorden. Het is niet jouw vonk die springt, niet jouw vuur dat vlamt. Niet jouw hart dat in je teksten klopt. Pas je teksten niet aan aan anderen. Pas je teksten aan aan jezelf.

1 op 1 aan de slag

Je wilt dat mensen weten wie jij bent. Je waarderen om wie je bent. Je kiezen om wie je bent. Vertel daarom wie jij bent. Durf daarom je eigenzinnige jij te zijn én te laten zien. Ik help je. 1 op 1 gaan we aan de slag. Op zoek naar jouw woorden. Je eigen woorden voor je boodschap. Voor wie je bent. Wat je te doen hebt. Wat je wil uitdragen.

Voor wie

Vind de juiste woorden is voor ondernemers en professionals die zichzelf sterker willen neerzetten en zich vanuit hun hart willen positioneren maar het lastig vinden om de juiste woorden te vinden.

.

Mieke Verhoef
Mieke Verhoef

Inhoud Vind de juiste woorden

3 Maanden gaan jij en ik 1 op 1 aan de slag. Vind de juiste woorden is een intensieve begeleiding met persoonlijke aandacht waarin we volop sparren en werken aan je positionering zodat je de juiste zinnen vindt voor wat je wil uitdagen en klanten zin in je hebben om wie je bent.

Persoonlijk strategiegesprek

Om je verlangen te vangen en te verhelderen. De kick off van waar je nu uithangt en hoe je het écht wilt. Je krijgt direct een aantal inzichten.

6 online coachingscalls

Waarin je wordt geïnterviewd en gespiegeld, waarin we sparren en je de woorden terugkrijgt, waarin we werken aan je missie en pitch. Tijdens de online coachingscalls wakker je de zin aan om jezelf te zijn, te laten zien en uit te dragen. Je voedt je verlangen en vertrouwen om te doen wie je écht bent.

Masterclass storytelling

Je sluit af met een 1 op 1 masterclass storytelling zodat je een duidelijke boodschap, missie en pitch hebt én de opbouw voor een goed verhaal kent. Tijdens deze masterclass krijg je ook tips voor je online zichtbaarheid.

Exclusieve persoonlijke begeleiding

Je krijgt mijn exclusieve persoonlijke begeleiding. Ik ben er voor je. Samen werken we aan we jouw zin en zinnen om je eigenzinnige zelf neer te zetten zodat klanten je waarderen en kiezen om wie jij bent.

juiste woorden vinden

Level up garantie

Vind de juiste woorden doe je niet omdat je een ‘tekstje’ nodig hebt. Vind de juiste woorden doe je omdat je wil groeien in jezelf zijn en jezelf uiten. Zowel je boodschap als je zelfvertrouwen gaan next level. Vind de juiste woorden is een verdieping in jezelf. Na Vind de juiste woorden ben jij klaar om te doen, te vertellen en te laten zien wie je écht bent.

© Copyright - Mieke Verhoef