Claim zelfverzekerd je online podium

Claim zelfverzekerd je online podium

Zelfverzekerd online opvallen

Zelfverzekerd online positioneren is soms een dingetje. Je weet dat jij je merk bent. Maar op die zeepkist gaan staan, tja.

‘Steeds zelf met mijn foto en video op Instagram, LinkedIn en Facebook, moet dat nu echt? Ik vind dat zó spannend ‘.

Goede foto’s en video’s zijn belangrijk. Maar ook uit je comfortzone. En waardevolle content bedenken en maken kost zoveel tijd. Gevolg: je doet het niet of maar een beetje. Daardoor ben je niet zo zichtbaar als je eigenlijk wilt. Het kan anders.

Mieke Verhoef

Marketing & Mindset

In de workshop ‘Claim zelfverzekerd je online podium’, komen marketing en mindset komen samen. Werk met een contentplanning, leer hoe je opMERKelijke content maakt én master your mindset zodat je zelfverzekerd en succesvol online zichtbaar bent.

#1

In een telefonische intake zoomen we in op jouw online zichtbaarheid en het DNA van je bedrijf. Wat zijn je missie en je merkwaarden? Waarom doe je wat je doet?

#2

‘s Morgens vertalen we je DNA naar waardevolle onderwerpen en invalshoeken voor je klant. Aan het einde van deze ochtend staat je contentplanning voor je blog en social mediakanalen.

#3

‘s Middags  gaan we de verdieping in en stropen we de mouwen op. We zoomen in op de mindset, je krijgt schrijftips én je werkt de eerste onderwerpen uit. Natuurlijk geef ik feedback en denk ik met je mee.

#4

Na de workshop ga je zelf verder met de uitwerking en de planning. Na een maand plannen we een feedback moment. Telefonisch kun je al je vragen stellen en geef ik je terugkoppeling.

Mieke Verhoef

Workshop

Je kunt kiezen om de workshop 1 op 1 of in kleine groepjes van 3 tot 5 deelnemers te volgen. Na de workshop heb je een concreet kwartaalplan voor je content, weet je hoe je waardevolle content maakt, zijn je eerste updates ook al uitgewerkt en weet je hoe je zelfverzekerd je online podium claimt. 

Voor wie

Ben jij die ondernemer die zelfverzekerd online haar (of zijn) podium wil claimen en de concurrentie van tafel wil vegen? Of je nu een yogaschool runt, een financieel adviseur of een foodie bent: deze workshop helpt je om zelfverzekerd je klanten te raken, te boeien, te bewegen en te binden.

1 op 1 Workshop

Wil jij 1 op 1 mijn advies en werken aan jouw aanvalsplan? Dat kan! Hieronder lees je de praktische gegevens:

Waar

Voor workshop ‘Claim zelfverzekerd je online podium’ hoef jij je niet te verplaatsen. Ik kom naar je toe. Wel zo efficiënt. Werk je liever buiten je vertrouwde bubbel aan je online zichtbaarheid. Regelmatig huur ik een fijne locatie, waar we heerlijk kunnen werken.

Wanneer

De dag en telefoonafspraken plannen we in overleg in.

Bedrag

1 op 1 kost de workshop kost 1297 euro exclusief btw. Vind je dit bedrag wat hoog? Ik bied de workshop ook in kleine groepjes aan. Dat betaal je 397 euro exclusief btw.

Mieke Verhoef
Mieke Verhoef

Workshop in een groepje volgen

De workshop in groepsvorm volgen kan ook! Ik werk met kleine groepjes (4 tot 5 deelnemers) zodat we lekker de aandacht voor elkaar hebben. Je kan je gewoon individueel aanmelden.

Locatie

De groepsworkshop geef ik op een locatie in Alkmaar (of de directe omgeving, zoals het strand :)).

Wanneer

Dinsdag 10 en 17 december zijn de volgende workshops.

Bedrag

In groepsvorm jouw aanvalsplan voor online zichtbaarheid neerzetten kost 397 exclusief btw.

Resultaat

 • Contentinspiratie voor een heel kwartaal
 • Uitgewerkte contentonderwerpen
 • Praktisch kwartaalplan voor consistente online zichtbaarheid
 • Rust over je updates
 • Je komt betrouwbaarder over
 • Klanten zien je als expert
 • Positieve mindset en zelfvertrouwen
 • Je claimt zelfverzekerd je online podium

Met als bonus:

 • Je kent de geheimen van consistent online zichtbaar zijn
 • De grootste fout bij het maken van content, ken je ook
 • Het werkboek ‘Claim je online podium’, inclusief schrijftips zoals verrassende invalshoeken en verleidelijke koppen maken
 • Waardevolle content gemaakt vanuit de DNA van je bedrijf
 • Ik denk de hele dag met je mee!

Waarom Mieke?

Ik ben Mieke Fransen – Verhoef en ik heb als contentstrateeg en copywriter ruime ervaring bij A-spelers opgedaan, zoals Generali Direct, Geldmaat en Nh1816 Verzekeringen. Misschien nog wel veel belangrijker:  ik weet als geen ander hoe het is om door de weerstand te breken en in je kracht te gaan staan.

Ja, ik wil ook succes en lef in mijn online zichtbaarheid

Wil jij ook een praktisch aanvalsplan voor je content? Neem contact met mij op. Dan maken we kennis en plannen we dagen in.

Mieke Verhoef
© Copyright - Mieke Verhoef