Zichtbaarder zijn

Online omgeving

Zichtbaarder zijn

Online omgeving

Laat jezelf zien!

Yes, jij gaat je online zichtbaarheid naar een hoger niveau tillen. Je lift door standje volop zichtbaar, maar dan wel vanuit rust. En relevantie. Zodat je publiek niet om je heen kan en je vertrouwen wint. Je publiek je ziet als expert en met je wil werken om wie jij bent.

Online Q&A’s

Het werkboek en de video’s helpen je om jouw kwartaalplan te maken. Daarnaast is er om de week op maandag van 11.30 uur tot 12.30 uur een online Q&A voor je vragen en om te sparren. De volgende Q&A is maandag 30 augustus. Kom ook, want ik denk graag met je mee! Als member van Zichtbaarder zijn heb je drie keer toegang tot de Q&A.

Via deze link kan je deelnemen aan de Q&A. Het wachtwoord is ‘zichtbaar’

Bekijk de Kick-Off video

Tell them what they want…

Waar ligt je klant wakker van? Waar worstelt hij mee? Wat is zijn verlangen? Het vertrouwen van je publiek win je door te laten zien dat jij de expert bent, de oplossing voor zijn probleem. Hoe je dat doet, dat ontdek je in stap 1 van Zichtbaarder zijn.

Voordat je start aan je kwartaalplan, eerst dit

Structuur geeft rust. En resultaat. Een doel zonder plan, is een wens. Stroop daarom je mouwen op en ga voor de structuur. Maak je plan. Zodat je vanuit rust en in een vast ritme waanzinnig zichtbaar bent, waardoor je publiek niet om je heen kan.

Storytelling volgens Jip & Janneke

Formats voor sterke titels, templates voor aansprekende updates zodat je elke keer weer een sterke update post. In de video geef ik je een voorbeeld van een opbouw voor een post. Dit voorbeeld vind je niet terug in je werkboek bij stap 3. Dit is een bonus, voor jou!

© Copyright - Mieke Verhoef