Extra energie voor jouw communicatievraagstukken

Extra energie voor jouw communicatievraagstukken

Mieke Verhoef

Interim communicatiespecialist

Als interim communicatiespecialist help ik bedrijven bij communicatievraagstukken. Ik breng de energie die je nodig hebt. Mijn expertise kun je heel overzichtelijk in vier groepen verdelen:

  • Strategie
  • Content
  • SEO
  • Redactie

In elk project blijken mijn journalistieke achtergrond en online kennis een versterkende combinatie.

Strategie

Je merk afpellen voor de juiste positionering, de corporate communicatie daarop aanpassen, een contentstrategie neerzetten, een social media strategie opstellen: de verbinding met je publiek begint met een duidelijke strategie.

De strategie vertalen naar een praktische contentplanning, is de volgende stap.

Mieke Verhoef
Storytelling Mieke Verhoef, Foto: Marleen Bos

Content

Consistent online opvallen en verbinden met je publiek valt of staat met content. Het bedenken en maken van die content kan tijdrovend zijn. Misschien mis je de extra handen in het team, ontbreekt het overkoepelend plan óf de kennis. Hoe prettig is het als je dit kan uitbesteden aan iemand die daar ruime ervaring mee heeft. Van blogs tot social media updates en van longreads tot SEO-content.

Ik heb niet alleen de ervaring, ik breng met plezier mijn kennis ook over op het team zodat zij het zelf kunnen.

SEO

Waardevolle content is de sleutel om online goed gevonden te worden. SEO-teksten zijn niet alleen inhoudelijk mega goed, ze zijn ook op de juiste manier opgebouwd. Het is meer dan een tekst die de juiste woorden (en synoniemen) bevat. Inzetten op SEO is een must als je online goed gevonden wil worden. Naast SEO-teksten schrijven, ben ik ook sterk in linkbuilding.

Contentabonnement
Mieke Verhoef

Redactie

Een bedrijfsmagazine of ledenmagazine uitgeven gaat gepaard met tijdelijk extra drukte. Interviews houden, teksten schrijven, planningen, deadlines en scherp blijven op de overkoepelende hoofdredactie, het zijn zomaar wat punten waar je extra energie voor kan gebruiken. Ik heb een journalistieke achtergrond, werkte eerder bij een krant en heb onlangs vanuit de hoofdredactie meegedacht én gewerkt aan een ledenmagazine. Deadlines bewaken, teksten schrijven en creatief denken in invalshoeken, zijn mijn sterke punten.

Interim communicatie- en contentspecialist

Wil jij als bedrijf je online communicatie naar een hoger niveau tillen? Heb je communicatievraagstukken waar je extra energie voor kan gebruiken? Neem gerust contact met mij op om je vraagstukken en de mogelijkheden te bespreken.

Mieke Verhoef

© Copyright - Mieke Verhoef