Dé 2 sleutels voor online succes

Online ondernemen is booming. Gewoon omdat ruimtes op huren A-locaties bijna onbetaalbaar is. En online ondernemen kun je overal. Zelfs vanuit die hangmat op de Malediven. Je hebt alleen wat ruimte bij een hostingpartij en misschien fysieke opslagruimte voor je voorraad nodig. Dat is alles. Maar hoe zorg je dat jouw online onderneming succesvol wordt? Wat heb je nodig om online te scoren? Het zijn slechts 2 dingen. Ontdek de 2 sleutels voor online succes.

Magic spot

Als je wilt verdienen, moet je verkopen. Zo simpel is het. Maar hoe zorg je dat je verkoopt. Dat klanten voor jou kiezen? Komt ie: de tip is heel eenvoudig. Win het vertrouwen van je publiek. Van je potentiële klanten. Hoe? Bouw een band op. Wat leeft er bij je publiek, welke vragen hebben zij, tegen welke problemen lopen zij aan en hoe kun jij die vanuit jouw bedrijf en kernwaarden oplossen? Kortom, wat is de magic spot?

SEO

Wil je de verbinding versterken met je publiek, ga dan op zoek naar de magic spot en maak daar content over. Op deze content zit jouw doelgroep te wachten. Deze content is relevant. Helpfull. En omdat je de content vanuit de waarden van jouw bedrijf maakt, is de content uniek. Onderscheidend. Natuurlijk wordt content alleen gevonden als ook de SEO op orde is. SEO is daarom absoluut van toegevoegde waarde.

Gratis contenttips

De magic spot vinden, relevante en onderscheidende content maken, aan de slag met SEO: hoe pak je dat aan? In mijn blogs leg ik het je uit. Ik heb ruime ervaring als contentspecialist binnen de financiële sector. Lastige materie maakte ik duidelijk voor een groot publiek. Dat bevestigen ook mijn klanten. Als ik dat kan, kan ik je ook uitleggen hoe je content voor je laat werken. Dus doe je voordeel met de gratis contenttips die ik hier post.

Twee sleutels

Heb je geen zin of geen tijd om zelf met de contenttips aan de slag te gaan? Mis je de ideeën of wil je graag een goedgevulde contentkalender? Ik help je graag. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om de vindbaarheid van je website te verbeteren en de verbinding met je doelgroep te versterken. Laat content voor je werken. Zet in op vindbaarheid en verbinding. Dé 2 sleutels die je nodig hebt om de deur naar online succes te openen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − achttien =

© Copyright - Mieke Verhoef