inspirerende quote

Waarom doe jij wat je doet?

Ik geloof in verbinding. Tussen jou en je klant, je lichaam en mind. Maar ook in wat je doet en waarom. Onlangs las ik een prachtige zin in het boek ‘Op zoek naar de hemel’ van Hans Peter Roel. Die zin zette mij aan het denken. Want waarom doe jij wat je doet? En wat betekent dat je voor je klanten?

 

‘Als onze talenten dansen op de golven van inspiratie, is creativiteit eindeloos aanwezig’

Inspiratie

Als je geïnspireerd werkt, werk je een in flow. Een staat waarin je opgaat in wat je doet. De tijd vergeet en je volledig in het moment bent. Gefocust. Je laat je niet afleiden. Afleiders komen niet eens in je op. Je werkt mindfull. Je investeert tijd en aandacht in iets wat er voor jou toe doet. Met als winst een flinke dosis energie. Maar dat voel je pas als je uit de flow komt ;).

Optimale context

Wat inspireert jou? Waar zet jij je creativiteit voor in? Ga voor een optimale context. In wat je doet en voor wie je dat doet. Vind de verbinding. Dan bereiken de golven van inspiratie grote hoogtes en kan jouw creativiteit volop stromen.

Mijn focus

Ik doe dat voor bedrijven die online willen groeien en het leven van mensen beter, bewuster, duurzamer, eenvoudiger, gezonder en mooier willen maken. Dat inspireert mij en daar zet ik mijn talenten en creativiteit voor in.

Contentideeën

Werken vanuit de optimale context betekent werken vanuit een flow. Dan voel ik de verbinding. Dan ontstaan die gave ideeën voor content die niet alleen boeit maar ook bindt. Content die zorgt voor vindbaarheid, verbinding en online groei.

Nu jij

Wat is jouw talent, jouw onderscheidend vermogen? Hoe zien jouw golven van inspiratie eruit? En die van je doelgroep? Met welk talent inspireer jij jouw publiek? Laat jouw talent dansen op jouw golven van inspiratie en laat de creativiteit stromen. Zo ontstaan de ideeën voor boeiende en verbindende content. De voedingsbodem voor een warme band met je potentiële klant. Het zaadje voor online groei.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − 1 =

© Copyright - Mieke Verhoef