online zichtbaarheid vergroten voor financieel adviseurs

Dé kans die nog niet veel financieel dienstverleners pakken

Een nieuwe maand vol online kansen ligt voor je. Bestaande en nieuwe klanten blijvend boeien en binden, doe je als financieel dienstverlener vandaag de dag online. Wat is jouw gameplan deze maand voor je online zichtbaarheid via je blog, nieuwsbrief en social kanalen?

Gewetensvraag

Vragen naar een gameplan voor online zichtbaarheid aan financieel adviseurs is een gewetensvraag. Ik weet het. In de praktijk zie ik dat niet veel financieel adviseurs een gameplan hebben. Ze willen het wel: online zichtbaarder zijn. Vooral op LinkedIn. Maar weten niet hóe. Herken je dit? Lees dan vooral verder. In de volgende alinea’s leg ik je niet alleen de noodzaak van een praktisch gameplan uit. Ik geef je ook tips.

Visie koppelen aan actualiteit

Met de deur in huis: dé tip. Het is een bewezen succesvolle methode en combineert je online zichtbaarheid met het laden van je expertstatus:

Haak in op actualiteiten en geef je visie.

Zo ziet jouw (potentiële) klant niet alleen dat je scherp bent op de ontwikkelingen in de markt. Je visie geven versterkt je status als expert. En dat is wat een klant wil. Dat is waar de branche om draait. Erop vertrouwen dat het financiële stuk in goede handen is.

Expertstatus claimen

Werken aan je online expertstatus is daarom voor de financiële sector enorm belangrijk. Juist nu. De klant verandert. Hij gaat niet alleen af op de word of mouth. Hij doet online onderzoek. Bezoekt je website. Checkt je social media kanalen. Hij wil niet alleen van zijn omgeving horen dat jij dé expert bent. Hij wil het zelf ook zien en lezen, voordat hij je überhaupt belt of mailt.

Online zichtbaarheid vergroten

Online bewijsvoering dus. Dat kan op enorm veel manieren. Bijvoorbeeld je visie koppelen aan een actualiteit. Maar, inhaken op actualiteiten is misschien niet je tweede natuur. Werken aan je online zichtbaarheid en online verbinden met nieuwe en bestaande klanten evenmin. Je hebt geen idee hoe je het aanpakt. Voor veel financieel dienstverleners is dit dé reden om het daarom niet te doen. Zonde! Je laat kansen liggen. Het kan ook anders.

Werk met een praktisch gameplan

Het is mijn missie om financieel dienstverleners online zichtbaarder te maken, te helpen groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten. Wil jij ook groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten? Wil jij werken met een praktisch gameplan? Stuur mij een bericht voor een vrijblijvend groeigesprek. Dan zoomen we in op jouw online zichtbaarheid, krijg je tips en ontdekken we of ik ook jou kan helpen online groeien.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 19 =

© Copyright - Mieke Verhoef