Deze ondernemer ging je voor…

‘Miek, dit geeft mij zóveel rust.’ Een groter compliment kon ik niet krijgen. Dankbaar ben ik voor de woorden van Anita. Ze runt een yogaschool, wil online opvallen en is een ondernemer pur sang. Ondanks haar vakgebied, zie je bij Anita geen zweverig gedoe. Nee. Alles behalve dat. Nuchter is ze. En met beide benen op de grond. Ze kan dus wel wat hebben. Qua stress en onrust. Toch voelde ze absolute onrust bij haar online zichtbaarheid. Ze wist wel dat social media updates haar zouden helpen bij haar online zichtbaarheid. Dus schoot ze vrolijk met hagel in het rond. Een update hier. Berichtje daar. Maar zonder lijn. Zonder ritme, regelmaat en achterliggend plan. Tot die middag op het strand. In een 1 op 1 sessie nam ik haar mee in de achtergronden, gingen we los in een brainstorm en verwerkte ik alle ideeën tot een praktisch plan waarmee Anita straks een kwartaal online zichtbaar is.

Aanvalsplan online opvallen

In een prachtige ruimte aan het strand werkten wij die middag aan haar aanvalsplan voor een kwartaal online zichtbaarheid via haar social kanalen. Want Anita wil groeien. In online zichtbaarheid. Expertstatus (en een expert, dat is ze) en klanten. Onder de indruk van mijn manier van denken, ging zij naar huis met een praktisch plan én een ontspannen gevoel.

Dat gevoel deelde ze ook bij een video die op Instagram over de sessie deelde:

Online zichtbaarheid vergroten

Dát gevoel is precies waarom ik de workshop heb gemaakt. Want groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten hoeft geen stressfactor te zijn. Niet als je werkt met de juiste aanpak.

Ondernemers en bedrijven

Deze sessie is het bewijs dat mijn aanpak werkt voor elke branche. Vanuit mijn kennis en achtergrond weet ik dat veel waarde aan de online zichtbaarheid voor financieel dienstverleners kan toevoegen. Vanuit mijn persoonlijke lessen en mijn online kennis weet ik nu ook dat ik (vrouwelijke) ondernemers online in hun kracht kan zetten. Over de drempel kan helpen om hun online podium te claimen. En dat ik vind ik zo gaaf. Dat ik door mijn missie, lessen en kennis bedrijven en ondernemers in verschillende branches kan helpen om hun online podium te claimen, zodat zij door mijn aanvalsplan vanuit rust online resultaat boeken.

Vrijblijvend groeigesprek

Wil jij net als deze yogaschool ook groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten? Stuur mij berichtje voor een vrijblijvend groeigesprek. Ik gun jou ook dat ontspannen gevoel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − zeven =

© Copyright - Mieke Verhoef