social media plan

Mijn verjaardagscadeau voor jou

Weet je nog… op je verjaardag mag je kiezen. Welke taart je wilt, wat je eet en het verlanglijstje dat je eerder maakte was ook een lijstje vol keuzes waar je blij van wordt. Doen waar je blij van wordt, tegenwoordig doe ik het niet alleen meer op mijn verjaardag. Maar elke dag. Elke dag maak ik bewust de keuze. Waar verheug ik mij op? Wat wil ik? Voor wie wil ik van betekenis zijn (en hoe)? Het zijn zomaar drie vragen waar ik elke dag mee opsta en waarin mijn dankbaarheden doorklinken.

38 jaren vol levenslessen gingen hieraan vooraf. En ik kan je zeggen, doen en uitdragen waar je voor staat, voelt heerlijk. Het is zo’n enorme energie boost. Het zet alles in een ander licht. Het zet jezelf in je eigen licht.

Social media content: 90 dagen plan

Uitdragen waar je voor staat, volop, de rest van 2021 gun ik jou ook. Eerder maakte ik het 90 dagen social media plan, wat zoveel meer is dan een plan. Het is een prachtig magazine geworden, met voorbeeldteksten, inspirerende artikelen, win-woorden en inderdaad de strategie voor je social media plan.

Dit magazine is onderdeel van Zichtbaarder Zijn, het programma waarin ik je begeleid in je online zichtbaarheid. Het kost normaal 497 euro. Vandaag download je het plan voor 67,-.

1 op 1 online feedbacksessie

Ik heb hem voor je in een toffe verjaardagsbox gestopt. Daarin vind je niet alleen het plan met al die extra’s, je vindt ook een ticket voor een online sparsessie. 1 op 1. Waarin je je vragen kan stellen, je mij om feedback kan vragen, je plan kan toetsen… ik denk volop met je mee zodat jij de rest van 2021 moeiteloos online zichtbaar bent en volop uitdraagt wie jij bent en waar jij voor staat.

Missie

Waarom zoveel waarde voor zo’n belachelijk laag bedrag, vraag je je misschien af. Simpel. Ik ben op een missie. Duizenden mensen helpen doen en uitdragen wie zij echt zijn. Want als jij vanuit je hart leeft en je hart openbaar laat spreken, straal je in je licht, leef je vanuit een heerlijke energie, maak je wereld mooier doordat je doet wie je bent en ben je een magneet voor de mensen die je echt kan helpen: je ideale klant.

Cadeau voor jou

Geld verdienen door je pure zelf te zijn en te uiten. Hoe heerlijk is dat? In de verjaardagsbox vind je tools die je helpen. Voor maar 67 euro. Mijn cadeau voor jou.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + dertien =

© Copyright - Mieke Verhoef