SEO-tekstschrijver Mieke Fransen Verhoef

Online groeien? Zet in op vinden en verbinden

Deze foto is zo’n 5 jaar geleden gemaakt. Ik startte als seo-tekstschrijver bij verzekeraar Generali. Een super gave periode waarin ik mega veel heb geleerd en gaaf heb samengewerkt met inspirerende mensen. Een tijd die voor mij mega waardevol was. En nog steeds is. Waarom? Dat lees je in deze update.

SEO-teksten

Toen ik bij Generali startte, had ik een blog (Voor Mama’s, red.) en had ik redelijk wat ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Toch was het mijn eerste baan voor zo’n groot bedrijf. Als een vis in het water, voelde ik mij daar. Niet zo gek. Met een team gedreven toppers mocht ik werken aan de positionering van Generali Direct. Het directe kanaal van de verzekeraar. Online verzekeringen verkopen dus. Zonder tussenkomst van de adviseur. SEO-teksten, linkbuilding, social media: we doken er vol in. En met succes. Onze gedrevenheid werd beloond. We scoorden waardevolle links en de rankings logen er niet om.

Werken met de beste

Niet alleen vanwege de uitdaging en de vele learnings, was mijn Generali-tijd waardevol. Ook vanwege de mensen. Verschillende mensen, dezelfde drive. Samen knallen. Dat. Sommige mensen blijven in je netwerk. Je blijft elkaar volgen. En dat vind ik gaaf. Vandaag had ik nog een heel tof gesprek met één van die waardevolle mensen. Het ging over een potentiële nieuwe samenwerking. Super gaaf. Ook als we besluiten de samenwerking niet aan te gaan. Ik vind het mooi hoe je elkaars talenten en krachten blijft waarderen. Samenwerken met de beste. Weten wat je aan elkaar hebt.

Online vindbaarheid

Ook gisteren ben ik benaderd voor een nieuw project. Laten we zeggen dat het een goede week is :)! Ondanks dat ik deze week een fijne interim klus afsluit (weer bij een verzekeraar, dit keer bij Nh1816 Verzekeringen).  Terug naar mijn nieuwe klant. Ik vroeg hem hoe hij mij had gevonden. Zijn antwoord: via Google op de termen ‘tekstschrijver met journalistieke achtergrond Haarlem’. Op voor hem (en mij) relevante zoektermen dus. Toch fijn om te beseffen dat mijn SEO op orde is :).

Verbinden + vinden = groeien

Moraal van dit verhaal: ga voor de verbinding mensen. En voor de vindbaarheid. Vinden en verbinden helpen je groeien. En groeien is precies waar ik met Kiem voor sta. Ondernemers en bedrijven helpen groeien. In zichtbaarheid, expertstatus én klanten.

Online groeien

Wil jij met jouw bedrijf groeien in zichtbaarheid, expertstatus en klanten? Zet in op verbinding en vindbaarheid. Maak content vanuit je merkwaarden, waarmee je inzoomt op de pijn van je ideale klant (en die wegneemt). Vind je dat lastig? Stuur mij een berichtje voor een gratis en vrijblijvend groeigesprek. Dan zoomen we samen in op je online marketing en ontdekken we hoe jij kan doorgroeien naar the next level.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − vijf =

© Copyright - Mieke Verhoef