Mieke Verhoef team Maarten

OPROEP: Ik geef 15 km alles, geef jij ook iets?

Dit vind ik zo gaaf! Zaterdag 31 oktober loop ik in de Workumerwaardloop 2020 mee in Team Maarten voor mensen met kanker. Zo help ik de Maarten van der Weijden Foundation geld inzamelen voor TIPZO. Het onderzoeksproject dat staat voor Tijdige Integratie Palliatieve Zorg in de Oncologie. Maar dat kan ik niet alleen. Ik neem ruim 15 kilometer voor mijn rekening. Ik vind het heel tof als jij een stukje van het streefbedrag voor je rekening neemt. Help je mij, de Maarten van der Weijden Foundation en de ongeneeslijk zieke mensen met kanker en hun naasten?

Mijn motivatie

Je levenspad is een weg van rechte stukken, kronkels en hobbels. Achter elke hobbel wacht je groei. Elk stop-moment maakt ruimte voor iets nieuws. Daar ben ik van overtuigd. Het is wat ik leef. Maar wat als het leven écht stopt? Als je alleen nog maar terug kan kijken en de dots kan connecten? Laat die laatste hobbel, een menswaardige en zo comfortabel mogelijke hobbel zijn. Daarom loop ik 15,2 kilometer van mijn levenspad voor Team Maarten en de mensen die mijn steun kunnen gebruiken.

 

Slechts 15 kilometer van mijn levenspad

Achter iets meer dan van 15 kilometer van mijn levenspad wacht voor mij een groeimoment. Het moment waarop ik 15 kilometer hardlopend heb overwonnen. Voor mij een uitdaging, maar peanuts vergeleken met de hobbels waar de mensen in hun laatste levensfase mee dealen.

Doneer

Een streefbedrag van 1000 euro is niet gering. I know. Maar ook dit is peanuts vergeleken bij wat nodig is. Daarom, wil ik je vragen om te helpen. Helpen door te doneren. Zo zetten wij ons samen in en loop je een beetje met mij mee.

Help jij ook?

Ik vind het heel tof als je mij helpt het streefbedrag te halen. De kilometers neem ik voor mijn rekening. Wil jij een stukje van het streefbedrag voor jouw rekening nemen? Ik ben je enorm dankbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =

© Copyright - Mieke Verhoef