Mieke Verhoef

Ik roep op tot positiviteit. Doe je mee?

John Lennon zei het al: ‘Life is what happens to you while your making other plans’. Dikke kans dat dit jaar ook voor jou anders is uitgepakt dan je vooraf dacht. De plannen, vakanties en al die leuke dingen, kregen een andere invulling. Jammer? Ja! Erg? Nee. Niet, als je kijkt wat er wél is. Het liep anders maar als je het wil zien, heeft het je ongetwijfeld ook mooie dingen gebracht.

Geluksmomenten

Zo dook ik meer dan ooit de natuur in, liep ik nog vaker een rondje hard en leerde ik welke mensen er voor mij echt toe doen.

Ik heb dit jaar omarmd om te voelen waarvan ik écht gelukkig word. Welke gevoelens, mensen en activiteiten maken mij gelukkig? Op die vraag heb ik de antwoorden gevonden. Ondanks dat het anders liep, is 2020 voor mij een enorm mooi jaar. Persoonlijk én zakelijk. Ik hoop dat dit ook voor jou zo is. Dat jij ondanks alles met een glimlach op je gezicht en een warm gevoel terug kan kijken op 2020.

Portie positiviteit

Voor een portie positiviteit in je mailbox, blik ik de laatste weken van dit jaar terug op de ‘glimlach-op-mijn-gezicht-en-warm-gevoel-momenten’. Je ontdekt:

1. Wat mijn leukste opdracht was
2. Wie mijn ontwapendste klant was
3. Wat de bijzonderste training was
4. Hét inzicht dat ik dit jaar kreeg

En natuurlijk ontdek je ook de ‘waarom’. Waarom was juist dit mijn leukste opdracht, deze kanjer mijn ontwapendste klant, die training het meest bijzonder en waarom is het inzicht zo verrijkend voor mij (en mogelijk ook voor jou).

Doe mee!

Mijn geluksmomenten en een portie positiviteit in je mailbox? Meld je even aan. Zo gepiept. Als klapper op die spreekwoordelijke vuurpijl krijg je gratis en helemaal voor niets mijn social selling e-book waarin je naast die handige strategie ook leest hoe je negatieve gedachten positief ombuigt. De eerste portie positiviteit knalt direct je mailbox in.

De reden achter dit alles? Ik wil je aanmoedigen om net als ik deze maand je positieve bril op te zetten en er, ondanks alles, een ontzettend blije maand van maken. Een maand met die glimlach op je snoet, de glans in je ogen en het warme gevoel in je hart.

Doe je mee?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 1 =

© Copyright - Mieke Verhoef