Zin in jezelf

Hét Power Positioneringsprogramma
(voor als je wil werken uit je hart)

Zin in jezelf

Mieke Verhoef

Zichtbaar jezelf zijn

Even heel eerlijk. Is de waan van de dag je kompas die je koers bepaalt? Hobbel jij (niet altijd even) vrolijk door de verwachtingen die je werk en privéleven van je vragen? Maar voel je diep in je dat dit niet je bestemming is? Voel je dat er meer in je zit? Ben je nieuwsgierig naar de zin van je bestaan?

Stel je jezelf vragen als: ‘Wat zou ik dan doen?’ maar ook ‘Wat vertel ik dan?’. Ontdek de zin en zinnen in jezelf zodat jij doet, vertelt en laat zien wie je écht bent en klanten je waarderen en kiezen om wie je bent. Maak je klaar voor je eigenzinnige jij.

Doe wie je bent

Digital nomads die vanuit droomoorden hun four our workweek draaien, ondernemers die mega succesvol zijn, je die vriendin het ene succes na het andere aantrekt: je ziet het naast je gebeuren en jij denkt: ‘Hoe dan?!’. Het geheim: ze doen wie ze zijn en laten dat zien. Of, zoals dat ook wel wordt genoemd: ‘ze hebben van hun hobby hun werk gemaakt’.

Maar, hoe ontdek je ‘wat je te doen hebt’? En hoe zet je jezelf sterk in de markt, zodat je hobby een lekker inkomen oplevert?

Zin in jezelf is hét power positioneringsprogramma dat je spiegels voorhoudt voor het vuur, het verlangen en de mooiste versie van jezelf.

Voor wie

Zin in jezelf is voor ondernemers en professionals die zichzelf ijzersterk willen positioneren en daar de juiste strategie en een scherp verhaal bij willen omdat zij van betekenis willen zijn.

Dit power positioneringsprogramma is voor jou als je:

  • het vlammetje in je zuurstof wil geven
  • met jouw vlam de wereld wil verlichten en verwarmen
  • je diepste wezen tot uiting wil brengen
  • wil shiften naar dienend leiderschap
  • de zin en zinnen in jezelf wil ontdekken
  • van betekenis wil zijn door te doen wie je bent

Samen aan de slag

De zin en zinnen in jezelf ontdekken, kan je niet alleen. Je blinde vlek zie je namelijk niet. Je hebt iemand nodig die je scherpe vragen stelt, spiegels voorhoudt, coacht en je woorden vangt voor een scherpzinnig verhaal,  je boodschap, je zichtbaarheid en je strategie. Daarom doen we dit samen.

Zin in jezelf

Mieke Verhoef

Inhoud Zin in jezelf

6 Maanden ga je in een kleine groep aan de slag. Je krijgt mijn intensieve begeleiding met persoonlijke aandacht waarin we volop sparren en werken aan je positionering zodat je de zin en zinnen in jezelf vindt.

Persoonlijk strategiegesprek

Om je verlangen te vangen en te verhelderen. De kick off van waar je nu uithangt en waar je onderweg naartoe bent: je eigenzinnigste jij. Je krijgt direct een aantal inzichten.

6 Fysieke bijeenkomsten

Met elke maand een ander thema waarin je in een kleine groep gelijkgestemden de zin en zinnen in jezelf ontdekt, shift van persoonlijk leiderschap naar dienend leiderschap, spart en vol energie en inspiratie voor jouw next steps naar huis gaat. 6 Bijeenkomsten waarin ik je vuur volop aansteek en het je steeds duidelijker wordt.

6 Online coachingscalls (1 op 1)

Zodat je tussen de bijeenkomsten door scherp blijft, je vragen kan stellen en we 1 op 1 sparren over jouw zin, je positionering en je verhaal.

Zin om te proosten!

Je diepste zelf tot uiting brengen, dat is waar je na ‘Zin in jezelf’ klaar voor bent. Je sluit een onvergetelijke reis in jezelf af. Je bent klaar om van binnen naar buiten te gaan. Anderen in je bubbel mee te nemen. Want je hebt een goed verhaal. Je hebt je zin en zinnen helder. Daar proosten we op! Met een bubbel ;).

Exclusieve persoonlijke begeleiding

Je krijgt mijn exclusieve persoonlijke begeleiding. Ik ben er voor je. Samen werken we aan we jouw zin en zinnen om je eigenzinnige zelf te ontdekken, te uiten en vol power te vertalen naar resultaten zodat jij je succesvolle zelf bent. 

Vind de juiste woorden

Waarom Mieke?

Ik voelde het ook, het vuur diep in mij. Paste mij als jong meisje als een ware kameleon aan mijn omgeving aan. En bleef dat doen. Ik raakte mezelf kwijt. Na een lange zoektocht, een studie journalistiek, flinke ervaring in de (online) marketing en veelvuldige coaching, weet ik nu dat ik in die tijd mijn gift ontwikkelde. Ik kan je de woorden teruggeven die je zoekt en die verpakken in een scherpe boodschap en een goed verhaal. Zodat jij uiting kan geven aan wie je diep van binnen bent en daarmee van betekenis bent voor anderen. Mijn vuurtje is een vlam geworden. Van het kaliber Olympisch vuur. Mijn vuur blijft on fire. Omdat ik de duizenden mensen wil aanmoedigen zichzelf te zijn en te laten zien. Je hoeft je niet aan te passen aan anderen. Pas je aan aan jezelf. Doe wie je bent. Ben je waanzinnige eigenzinnige jij!

Benieuwd hoe ik veranderde van het verstoppende meisje naar mijn zichtbare zelf? Dit is mijn verhaal.

Verhaal Mieke Verhoef
© Copyright - Mieke Verhoef