Mieke Verhoef

Jouw kracht als vrouwelijke influencer op LinkedIn

Dit wil ik echt even delen met je. Ik had zo’n bijzonder gesprek. Met een man. Over de verschillen tussen hoe mannen zich online profileren en hoe vrouwen dat doen. Over hoe zij (de mannen) dealen met onzekerheid en hoe wij (vrouwen) dat doen. Een gesprek over de kracht van kwetsbaarheid. Lees maar.

 

‘Ik denk inderdaad dat vrouwen zich meer durven te uiten dan mannen. Mannen verbergen onzekerheid met stoerdoenerij en dat wordt bij juist vrouwen weer minder gewaardeerd. Ja, er is nog een hele weg te gaan. Mooi vind ik het wel om te zien dat het juist vrouwen zijn die emoties kunnen bovenhalen bij onzekere mensen. Ik denk dat daar ook de kracht zit van al die vrouwelijke profilers en influencers op onder andere LinkedIn. En dat zie ik ook weer terug in jouw werk.’

Omarmen vs verbloemen

Het is een fragment uit het gesprek dat ik had. Weet je wat ik (naast het compliment dat hij maakt) zo tof vindt? Deze man legt precies de vinger op de zere plek. Vrouwen willen over de drempel van onzekerheid stappen, ze durven de confrontatie met zichzelf aan te gaan. Mannen verbergen het. Maar lieve mensen, of je nu man of vrouw bent. Je mag onzeker zijn. De vraag is, wat doe je er mee?

  • Wil je groeien, in je business en als mens?
  • Wil je klanten aantrekken?
  • Wil doen en laten zien wie je echt bent?
  • Wil je vanuit je hart shinen op dat online podium en je publiek inspireren?

Dan heb je een schop onder je kont nodig. En de juiste strategie. Zodat je misschien wat ongemakkelijk over de drempel stapt maar met gezonde spanning en vol energie op het podium straalt.

Kies jij maar…

Je zal begrijpen, als vrouw heb ik een liefde voor schoenen. Cowboy boots, pumps met puntige neuzen, pumps met ronde neuzen, zachte gympen. Ik geef je graag die schop onder je kont (en de juiste strategie). Of je nu man of vrouw ben. Ik help je over de drempel. Jij mag kiezen met welke schoenen :).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =

© Copyright - Mieke Verhoef